Esselamualeykum. Bu siteyi sanırım 2009 yılınndan beri ciddi anlamda takip ediyorum. Hatta bir dönem çevreme takip linki o kadar çok attım "takip edin" dedim ki çoğu kişi sayfanın bana ait olduğunu düşünmüş. Üye olmam ise kısa bir süre önce gerçekleşti. Soru sorup selam vermem ise bugüne nasip oldu. Yani yeni değilim aslında yıllardır gizli kullanıcınızım
Bu sitenin kapanmaması için hep dua ettim ve ediyorum. Paylaşım yapan müslüman kardeşlerimin hepsinden Rabbim razı olsun. İman ediyorum ki Rabbim bu ecirlerini zayi etmeyecek onları nasiplendirecektir. Duam ve temennim bu yöndedir. Rabbim sitenin de, ilmin de, faydalanacak kardeşlerinde daimiliğini versin. (Allahumme Amin)
Bu sitenin kapanmaması için hep dua ettim ve ediyorum. Paylaşım yapan müslüman kardeşlerimin hepsinden Rabbim razı olsun. İman ediyorum ki Rabbim bu ecirlerini zayi etmeyecek onları nasiplendirecektir. Duam ve temennim bu yöndedir. Rabbim sitenin de, ilmin de, faydalanacak kardeşlerinde daimiliğini versin. (Allahumme Amin)