Duyuru Selamün Aleyküm, Aranıza Yeni Katıldım + Hatim Uygulamamda Kardeşlerime Hediye 🎁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatimet Çevrimdışı

Hatimet

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Es-Selamü Aleyküm ve Rahmetullah değerli forum sakinleri,

Aranıza yeni katıldım. Okulumu yeni bitirdim, yazılım geliştiricisiyim. Öğrencilik yıllarımdan beri üzerinde çalıştığım ve Rabbim nasip ederse Müslümanların işini kolaylaştıracağını umduğum bir projemi sizlerle paylaşmak ve dualarınızı almak için bu konuyu açtım.

Biliyorsunuz, özellikle Ramazan'da veya kandillerde toplu hatim yaparken karışıklıklar çok oluyor. Ben de bu sorunu çözmek için Hatimet adında bir uygulama geliştirdim.

Uygulama Ne Yapıyor? ✅
Grup Kurma: Ailenizle grup kurup cüzleri dağıtabiliyorsunuz. ✅
Takip: Kimin okuyup okumadığını listeden anlık görüyorsunuz ✅
Ezber: Ezberlemek istediğiniz sureleri listeye ekleyip takip edebiliyorsunuz. ✅

🎁 Foruma Özel Hediye: Bu konunun altına "Hayırlı olsun" veya görüşlerini yazan ilk 25 kardeşime, uygulamanın bir sonraki güncellemesinde gelecek olan PRO özellikleri ücretsiz Yıllık tanımlayacağım. Desteğiniz ve geri bildirimleriniz benim için çok kıymetli.

Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin.

​

Ekli dosyalar

• Ana ekran Hatimet.jpg
    Ana ekran Hatimet.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 171
Moderatör tarafında düzenlendi:
Abdulmuizz Fida Çevrimiçi

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Âleykum selam we rahmetullahi we berakatuh kardeşim;

Yaptığın programın uygulaması, yâni millete cuz dağıtarak hatim tamamlatma (yaptırma) işi Kur'an ve sunnette olmayan , selef döneminde bilinmeyen bir ameldir. Bu sebeble programı forumda yayınlamıyoruz, sizden de emeklerinizi sunnete uygun amellere yönlendirmenizi tavsiye ederiz.

Hatim Kampanyası Düzenlemek Caiz mi?​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...