Arkadaşlar bende artık aranızdayım inş.selamun aleykum
S Çevrimdışı selefiye Yeni Üye İslam-TR Üyesi 20 Ocak 2007 #1 Arkadaşlar bende artık aranızdayım inş.selamun aleykum
U Çevrimdışı uksimu Aktif Üye İslam-TR Üyesi 20 Ocak 2007 #4 a.s. hoşgelmişsin kardeşim hayrıını gör inş. sitenin.
T Çevrimdışı tuğra Yeni Üye İslam-TR Üyesi 20 Ocak 2007 #5 uksimu ' Alıntı: a.s. hoşgelmişsin kardeşim hayrıını gör inş. sitenin. Genişletmek için tıkla ... yine bekleriz maksat ayaklar alışsın :öptüm:///
uksimu ' Alıntı: a.s. hoşgelmişsin kardeşim hayrıını gör inş. sitenin. Genişletmek için tıkla ... yine bekleriz maksat ayaklar alışsın :öptüm:///
D Çevrimdışı dide-i sude Yeni Üye İslam-TR Üyesi 20 Ocak 2007 #6 eeee bize hoşgeldin demek yok mu? Ben de hoşgelmek istiyom.
U Çevrimdışı uksimu Aktif Üye İslam-TR Üyesi 20 Ocak 2007 #7 sizin gelişiniz zaten hoş oldu ondan sölemeye gerek duymadık
T Çevrimdışı tuğra Yeni Üye İslam-TR Üyesi 20 Ocak 2007 #10 dide-i sude ' Alıntı: eeee bize hoşgeldin demek yok mu? Ben de hoşgelmek istiyom. Genişletmek için tıkla ... Babanın hayrına mı geliyon Bulmuşsun siteyi gelion sanki başka gidecek yer var.Şu kış günü nere gidicen :mutlu
dide-i sude ' Alıntı: eeee bize hoşgeldin demek yok mu? Ben de hoşgelmek istiyom. Genişletmek için tıkla ... Babanın hayrına mı geliyon Bulmuşsun siteyi gelion sanki başka gidecek yer var.Şu kış günü nere gidicen :mutlu