selamun aleykum kardeşler sitede yeniyim
M Çevrimdışı mehmet12 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 26 Ara 2011 #1 selamun aleykum kardeşler sitede yeniyim
K Çevrimdışı Kalifat_2026 Üye İslam-TR Üyesi 26 Ara 2011 #2 Mehmet 12 Esselamu aleykum ve rahmtullahi ve berekatuhu Insallah hosgeldin bende yeni yazildim bu siteye ve ahmdulillah cok güzel insallah burda berarer bir birimizi birseyler ögreniriz yada gösteririz. Hamdulillah Ibnu Saleheddin
Mehmet 12 Esselamu aleykum ve rahmtullahi ve berekatuhu Insallah hosgeldin bende yeni yazildim bu siteye ve ahmdulillah cok güzel insallah burda berarer bir birimizi birseyler ögreniriz yada gösteririz. Hamdulillah Ibnu Saleheddin
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 26 Ara 2011 #3 aleykumselam arkadaşlar ikinizde hoşgeldiniz inşaALLAH
M Çevrimdışı mehmet12 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 31 Ara 2011 #6 inşallah kardeşlerim sizleri allah için seviyorum
Çevrimdışı Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin 31 Ara 2011 #7 Aleykum selam we rahmetullah ; Hoşgeldiniz , İnşeallah hayırlara vesile olur.
Çevrimdışı MuhacirSelman İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 1 Ocak 2012 #8 Aleykum selam hoşgeldiniz hayırlara vesile olur inşaallah..
Çevrimdışı Muhammed Yusuf İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 1 Ocak 2012 #9 ve aleykum selam ve rahmetullah hoşgeldin kardeşim