Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Artik banlanmak icin, cok zahmete katlaniliyor, önce dogru güncel bir mail ile siteye düzgün bir nick ile üye olunuyor.
Daha sonra siteye aday üye olunuyor.
Ardindan maile gidecek olan aktivasyon onaylaniyor.
Devaminda görevli admine bu durum gidiyor.
Görevli admin ip arastirmasi yapip o adayin daha önce vukuatli olup olmadigina bakiyor.
Görevli adminin inisifiyatiyle beraber aday üye normal üye oluyor.
Tüm bu mesakatlere de insan sadece banlanmak icin katlanmiyor haliyle banlanacak üye de bulamiyoruz : )
Ek: Hala canla basla beni banla diyen cikarsa ek olarak ilk 10 mesajli aday üye bile yapabiliriz. Banlanacak üyelere karsi kiyagimiz, kiymetimizi de bilen ciksa...:kafaçakma
Samanpan senin bir siten vardı (samanpan.com) aynı kalemle farklı hikayeler diye bannerde atmışsın
oradan da senin twitter hesabına baktım da hiç burada ki gibi bir izlenim sergilemiyorsun
mesela iddaa (futbol şans oyunu) oynuyorsun !
çözemedim seni :mücahit
Samanpan senin bir siten vardı (samanpan.com) aynı kalemle farklı hikayeler diye bannerde atmışsın
oradan da senin twitter hesabına baktım da hiç burada ki gibi bir izlenim sergilemiyorsun
mesela iddaa (futbol şans oyunu) oynuyorsun !
çözemedim seni :mücahit
1.soru burda nası bi izlenim sergiliyorum ki?
2.soru resimde bakarsan o arkadaş iddia oynamış tam tersi çıkmış onunla dalga geçiyorum, iddia oynadığımı nerden çıkarttın?
3.Hayatımda hiç kumar oynamadım bu bi sır değil sana açılabilirim