Es selamu aleykum ve rahmetullah, Ahiler ben ziyad. Yeni açtım hesabımı, nasılsınız?
Z Çevrimdışı ziyad el türki Aktif Üye İslam-TR Üyesi 4 Ağu 2014 #1 Es selamu aleykum ve rahmetullah, Ahiler ben ziyad. Yeni açtım hesabımı, nasılsınız?
Çevrimdışı heycan İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 4 Ağu 2014 #2 ve aleykum selam ve rahmetullahi ve berakatuhu,elhamdulillah akhi sen nasılsın?
Çevrimdışı farkındayız İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 4 Ağu 2014 #3 ziyad el türki' Alıntı: Es selamu aleykum ve rahmetullah, Ahiler ben ziyad. Yeni açtım hesabımı, nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hayırlı olsun
ziyad el türki' Alıntı: Es selamu aleykum ve rahmetullah, Ahiler ben ziyad. Yeni açtım hesabımı, nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hayırlı olsun
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 4 Ağu 2014 #5 aleykumselam ve rahmatullah akhi hoşgeldiniz
E Çevrimdışı Ebu.Cendel İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Ağu 2014 #7 ve aleyküm selam akhi,hoşgeldin inşaAllah