Gecikmişde olsam.Selamun aleykum.
Çevrimdışı FETHUMMUBİN ..Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin .... İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2016 #1 Gecikmişde olsam.Selamun aleykum.
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2016 #2 FETHUMMUBİN' Alıntı: Gecikmişde olsam.Selamun aleykum. Genişletmek için tıkla ... Ve aleykum selam ve rahmetullah bacım. Holgelmişsin...
FETHUMMUBİN' Alıntı: Gecikmişde olsam.Selamun aleykum. Genişletmek için tıkla ... Ve aleykum selam ve rahmetullah bacım. Holgelmişsin...
Çevrimiçi Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin 3 Eyl 2016 #3 Aleykum selam we rahmetullahi we berakatuh kardeşim hoş geldin
Çevrimdışı FETHUMMUBİN ..Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin .... İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2016 #4 Allah razı olsun uhtim.Hoş buldum.
Çevrimdışı FETHUMMUBİN ..Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin .... İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2016 #5 Hoş bulduk ahi.
Çevrimdışı FETHUMMUBİN ..Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin .... İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2016 #7 Hoş buldum
Çevrimdışı FETHUMMUBİN ..Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin .... İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2016 #9 Hos bulduk.