Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun aleykum kardeslerim ben @ahmed_sivasi 'nin öz kardesiyim bu forumu yaklasik bir senedir takip ediyorum, simdi kayit olmak nasib oldu.. Buradan çok seyler ögrendim özelilkle Abdulmuizz hocadan. Allah sizlerden razi olsun.
Selamun aleykum kardeslerim ben @ahmed_sivasi 'nin öz kardesiyim bu forumu yaklasik bir senedir takip ediyorum, simdi kayit olmak nasib oldu.. Buradan çok seyler ögrendim özelilkle Abdulmuizz hocadan. Allah sizlerden razi olsun.
Ve aleykum selam bacım. Hoşgelmişsin, Allah cc hayırlara vesile etsin. Ahmet kardeşimizi de çok severiz forumda, gerçi bu sıralar pek yazmıyor ama dualarıyla yalnız bırakmıyor sağolsun Bu arada ben de Sivaslıyım Tekrar hoşgeldin hemşerim
Ve aleykum selam bacım. Hoşgelmişsin, Allah cc hayırlara vesile etsin. Ahmet kardeşimizi de çok severiz forumda, gerçi bu sıralar pek yazmıyor ama dualarıyla yalnız bırakmıyor sağolsun Bu arada ben de Sivaslıyım Tekrar hoşgeldin hemşerim
Hosbulduk ablam sivasli oldugunu biliyordum ayni interneti kulandigimiz için bende pek sık gelemiyecem:uzgnm: ama firsat buldakça bakiyorum foruma. beni böyle güzel karsıladıgınız için cezakAllah hayr gerçektende forumda islam kardesligi güzel hissediliyor kaydolunca bunu daha iyi farkettim. türkcemde hata olursa kusura kalmayin:kötü:
Dün söylemeyi unutmuşum.. ablalarım ve bacılarım bana ilim konusunda özelden yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Biraz bilgim var ama eksiklerim daha çok. Hangi kitaplarla başlayayım filan kafam çok karışık. Özelikle @Ümmü Yasir,@Aleyna,@Şimal,@ümmü imara ve forumdaki diğer ukhtiler..
Amin bacım duaların için Allah razı olsun ama sanırım kardeşler beni biraz yanlìş anladılar yada ben kendimi ifade edemedim kitap olarak biraz fi zilalil kuran okuyorum hadis,siyer okuyorum ama. Adım adım ilerlemek istiyorum nasıl yapmalıyım yoksa kafam karışıyor demek istedim. Özeldende bacılarımla tanışmak aklıma takılan bişeyler olursa sormak istiyordum asıl demek istediğim buydu kusura bakmayın