Sen Bilmez Misin
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 25 May 2014 #4 EBU HANİFE' Alıntı: Esimin esi yok,sema marasli. Genişletmek için tıkla ... kitapçıda çalışırken sema maraşlının kitaplarını çok alıyorlardı karikatür gibi başlıklar hiç merak edip bakmadım içine
EBU HANİFE' Alıntı: Esimin esi yok,sema marasli. Genişletmek için tıkla ... kitapçıda çalışırken sema maraşlının kitaplarını çok alıyorlardı karikatür gibi başlıklar hiç merak edip bakmadım içine
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 25 May 2014 #5 eL_Muhacir' Alıntı: kitapçıda çalışırken sema maraşlının kitaplarını çok alıyorlardı karikatür gibi başlıklar hiç merak edip bakmadım içine Genişletmek için tıkla ... Karikaturlerinde sikinti olabilir akhi,ama son baskida bu sorunu sanirim cozmusler... icerik olarak kitaplari genellikle guzel...
eL_Muhacir' Alıntı: kitapçıda çalışırken sema maraşlının kitaplarını çok alıyorlardı karikatür gibi başlıklar hiç merak edip bakmadım içine Genişletmek için tıkla ... Karikaturlerinde sikinti olabilir akhi,ama son baskida bu sorunu sanirim cozmusler... icerik olarak kitaplari genellikle guzel...