Ikinci bir artist vakasi yasiyoruz, amaciniz camura yatmak mi yoksa münazara etmek mi,
Simdide hakaretlerinize devam edip verilen cevap karsisinda benide banlamayi mi planliyorsunuz? Merak etmeyin bizler camurdan gelmedigimiz icin,camura yatmayiz.
Bak ilk mesajimda demisim, burada size ilim ehli ya da siteden herhangibi ilimle ugrasan yönetici yazmamis, konu editlememin sebebini yazmisim.
Konuya ilim ehli biri yazmadi diye faturayi bize mi kesecksiniz? Konu yaklasik uc senedir burada durdu, kitlemeseydiniz ve yuregi yetenler cevap verseydi!
Cihad nickine gelince bana buradan akli sira reddiye verdi diye banlamadim, neden banladigimi konusunda yazdim ac oku,
https://www.islam-tr.org/serbest-ku...terfi-eden-biri-ferit-aydin-2.html#post283592
Okumadim ama ben yasaklarin her turlusune karsiyim.Yasaklarla bir adim yol ilerleyemezsiniz.
Mesaj silmeye gelince bunu size özel yapmisim gibi bir havaniz var, cok komiksiniz, bilmiyorsaniz susunki daha fazla komik duruma düsmeyin, mesajlar toplu halde senelerden beri uyguladigimiz bir kural, sizi adam yerine takip özel mesajlarinizi silecek vaktimiz yok. Size yazanlar sizi baglar ne beni ne forumu baglar, buyur sana acikdan yazma imkani.
Bak kardesim ,insanlar emek harcayip sitenize katki yapiyor.Istersen bu yok etiginiz konunun kac kisi tarafindan okundugunu kontrol edip diger konularla karsilastirin.Bakalim bir mahcubiyet yasayacakmisiniz?
Hic olmazsa dininizin geregini yerine getirin ve yalan konusmayin, sizin beni sadece bu forumda degil, baska forumlarda bile takip ettiginiz '
Sizin sorunuza yönetimden ya da forumda ilimle ugrasan herhangibi biri kaideye alip yanit yazmamisken bazi yerlerde, susturduk demeniz aptalliginizin göstergesidir.' yazinizdan acikca bellidir.Kimseyi kandirmaya kalkmayin.
Tüm cümlelerimde zan yapip iftira attin, o cümleleri yazmadan önce forumdan bakman gerekdi cihad neden banlandi, bu mesajlar neden siliniyor, bu konuda ilim ehli yanit vermis mi diye, ama amac sadece cedel oldugundan savunma psikolojisi ile iftira atabiliyorsunuz.
Nerede iftira atmisim gosterin ? Gostermezseniz iftiranin kralini atanin kim oldugunu tum okuyanlar gorsun diye bir kac sorum olacak.
Bu konu once kitlendi mi? Kitlendi.
Ne sebepten olursa olsun ( sizin konulari/mesajlari silme gibi sacma forum kurallarinizi bilmek zorunda degilim) ,bu konu silindi mi? Silindi.
Silindigi halde tekrar acilip ,bos meydanlarda nara atildi mi ?Atildi
Baska bir forumda SUSTURDUK demedigim halde iftira attiniz mi ? Attiniz.
Sizin seviyenizi de bu sekilde görmüs olduk.
Tekrar ediyorum,cesaret ederde konuyu bastan sona tekrar yayinlarsaniz kimin seviyeli,kimin seviyesiz oldugunu tum dostlar gorur.Buyrun bekliyorum.