Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Şeytan Ayetleri Kitabı Türkçe Basılıyor

halit bin velit Çevrimdışı

halit bin velit

Üyeliği İptal Edildi
Banned
02-01-2011-55251-129639.jpg


seytanayetlerionkapak.jpgİslam düşmanı bir grup ''özgür edebiyat'' adına ,Kuran-ı Kerim ve Hz Peygamber (sav)'e hakaret içeren Salman Rüştü'nün ''Şeytan Ayetleri'' kitabını Türkçe olarak basacaklarını duyurdular. Laik sistemde rejimin putu Atatürk'e hakaret suç sayılırken Allah ve Resulu'ne hakaret içeren herşey serbest.
Son devrin meşhur İslam düşmanlarından Salman Ruşdu tarafından yazılan ve yazarının hakkında ölüm fetvası çıkarılan ''Şeytan Ayetleri'' isimli kitap Türkçe olarak yayınlanmaya hazırlanıyor. ''Kara Güneş Basım'' olarak isimlerini duyuran ve kendilerini gizlemeyi tercih eden bir grup İslam düşmanı bu rezilliği ''özgür edebiyat'' adına yayınlayacaklarını duyurdular

Blogspot sunucuları üzerinden açtıkları karagunesbasim.blogspot.com isimli siteden duyurularını yapan grup, hakkında spekulasyon oluşturulan bütün olay kitapları basacaklarını ilk çeviri ve basımlarınında Salman Ruşdu'nun ''Şeytan Ayetleri'' olduğunu duyurdular. İsimleri gibi kendileride karanlık olan basımcıların amacının müslümanlara hakaret olduğu açık açık anlaşılıyor.
Bu arada hatırlatalım ''Şeytan Ayetleri'' mürted yazar Salman Rüştü tarafından yazıldı. Adından anlaşılacağı üzere kitap Kuran-ı Kerim hakkında safsatalarla dolu ve müslümanların inanç sistemi ve Allah'ın ayetleri açıkça aşağılanıyor. Kuran-ı Kerim'in , Hz Muhammed (s.a.v) tarafından uydurulduğunu içeriyor. Kitabın üslubundan yazarın İslama düşmanlığı açıkça belli oluyor. Bu taraflı ve yanlı kitabın çıkmasından kısa bir süre sonra yazar hakkında ölüm fetvası yayınlanmıştı. Kitap ingilizce ve Arapça olarak basıldı ama kısa süre içinde dünya genelinde yapılan protestolar nedeniyle yayınevleri kitabın basımını reddettiler. Kitabın yazarı Salman Rüştü ise o günden beri bir avrupa ülkesinde gizleniyor.
Gazavat Media

02-01-2011-55251-129639.jpg


seytanayetlerionkapak.jpg
 
E Çevrimdışı

ebufaris kurdi

Guest
Müslümanlar eskisi gibi değil, göreceksiniz kimseden bu alçaklığa ses çıkmayacak..Demokrasi var ülkede...
 
DAVA Çevrimdışı

DAVA

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
bende sizin söylediginizin tersini düsünüyorum, Millet eskiye nazaran daha billincli ve cesaretli...
 
E Çevrimdışı

ebufaris kurdi

Guest
Bekleyelim ve görelim. İnşaAllah sizin dediğiniz olur ve ben yanılırım.
 
_emre Çevrimdışı

_emre

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
şer olan veya bize öyle görünen bu olaydaki eğer olursa-inşAllah olmaz-Rabbim bizlere hayırlı kapılar açar inşAllah.belki umulurki bu müslümanların dirilmesine vesile olacaktır inşAllah.biz düzelirsek dünyada düzelecektir inşAllah.amin.
 
Üst Ana Sayfa Alt