Allah bunların şerrinden bizleri korusun. Bunlar Hristiyanlardan, yahudilerden daha tehlikeliler. Zaten Yahudiler ile Hristiyanların ideolojisi belli, bunların hiç bir amacı yok.
dogru soyledin zaten bunlarin inac felsefesi yahudiler hep savasacaklar guya osraille hep balon iran farslilar oldum olasi ancak muslumanlar savsmistir bitane savsini gosterin kafirlerele tarih boyunca yoktur yani apcik fitneci katil dinsiz imansiz tecavuzcu kafirlerdir ben bunlara neden irz dusmani diyorum delille diyorum bu kafir mollara 0 yasinda kucuk kizlai mutayla satin alirlar tecvuz ederler kendileri fuhuz zina yaptiklari icin insanlarda iftira tarlar al isbati hain si-alarin tvlerinde cikan haber ve gercekler
• SURIYENIN VE IRAKIN VE LUBNANIN KATLIAMLARIN TECAVUZLERIN ISKENCELERIN VAFSETLERIN BASMIMARI BEBEK KATILLERI TECVUZCULER MASUM INSANLARI YASLILARI KADINLARI HUNHARCA KATL EDEN IRZ NAMUS DUSMANI PISLIK DINSIZLER SONUNUZ YAKINDIR IT SURUSU MECUSILER
• 1-RAFIZI NUSAYRI ALEVI CAFERI SI-A MECUSI KOPEKLER HAMANEYN
• 2-RAFIZI NUSAYRI ALEVI CAFERI SI-A MECUSI KOPEKLER AHMEDI NEJAT
• 3-RAFIZI NUSAYRI ALEVI CAFERI SI-A MECUSI KOPEKLER IRAN DEVRIM MUHAFIZLARI
• 4-RAFIZI NUSAYRI ALEVI CAFERI SI-A MECUSI KOPEKLER IRAN MEHDI ORDUSU
• 5-RAFIZI NUSAYRI ALEVI CAFERI SI-A MECUSI KOPEKLER BESAR F ESAD VE KUFUR ORDUSU SEBBIHALAR
• 6-RAFIZI NUSAYRI ALEVI CAFERI SI-A MECUSI KOPEKLER HIZBULLAT NASRALLAT
• 7-RAFIZI NUSAYRI ALEVI CAFERI SI-A MECUSI KOPEKLER MALIKI SADR IRAK
• 8-KOMINIST RUSYA PUTIN MEDYEDEV
• 9-KOMINIST CIN
• 10-PARALI ASKERLER SIRPLAR SIRBISTAN
• 11-PARALI ASKERLER BLACK WATER AMERIKA COK GUZEL PAYLASIMLARIN VAR