Sigaraya Atış Talimi Ilginç Video
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2014 #1 https://www.facebook.com/video.php?v=631293290275197
Çevrimdışı Ebu Muhammed Eymen Bir adım öteside, Bin adım öteside toprak.. Frm. Yöneticisi 8 Eyl 2014 #2 izlerken hiç ihtimal vermedim
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2014 #3 Ebu Muhammed Eymen' Alıntı: izlerken hiç ihtimal vermedim Genişletmek için tıkla ... işleri gucleri yok iste akhi :ssrtcbya:
Ebu Muhammed Eymen' Alıntı: izlerken hiç ihtimal vermedim Genişletmek için tıkla ... işleri gucleri yok iste akhi :ssrtcbya:
Çevrimdışı Ebu Muhammed Eymen Bir adım öteside, Bin adım öteside toprak.. Frm. Yöneticisi 8 Eyl 2014 #4 Allah akıl fikir versin
H Çevrimdışı Hattab Amedi İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2014 #5 Allahcc kimseyi beyinsizlerden eylemesin..
Çevrimdışı hebbit kerrih İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 8 Eyl 2014 #6 @Abdulmuizz Fida hocam bu adam ölse hükmü ne
Çevrimdışı Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin 8 Eyl 2014 #7 Kendi eliyle kendini tehlikeye atmaktan dolayı günahkâr olduğu gibi ayrıca şu haliyle zaten diriye de benzemiyor kalbi.
Kendi eliyle kendini tehlikeye atmaktan dolayı günahkâr olduğu gibi ayrıca şu haliyle zaten diriye de benzemiyor kalbi.
S Çevrimdışı sehit58 Üyeliği İptal Edildi Banned 8 Eyl 2014 #8 Sigara meselesi zor. Keşke yasaklasalar...