İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kadir inanır bir hısmının evine gider Hısmının adamı sorar
Adam:Kimsin
Kadir:Ben Kadir
Adam:eeee
Kadir:Söyle o patronuna ben geldim
Adam:Hangi kadir?
Kadir: DELİ KADİR ULAAAYYYNNN
Mezhep imamları tağuttura varacak göndermeler yapıp, Hanefilik ve Hanbeliliğ'e din diyip, mezhepleri teşri ile suçlayıp, daha sonrada utanmadan cehaleti mazeret görmeyenlere tekfirci diyen, tüm tağutlar kafir değildir diyen, ve kendini İbn Hazm'a (Rahimehullah) nisbet eden murcie kırıntısı bir zavallıya hem acıyor hem sinir oluyorum.
Benim kalbim temiz diyenlere ya sev ya terk et sözüne atatürk olmasaydı olmazdık olsaydıkta ingiliz olurduk diyenlere şeriate küfredip elhamdulillah müslümanım diyenlere iş ilanlarında geçen prezentabl sözüki kastettikleri kadınlarda açık kıyafetler kokular vs erkeklerde batılı görüntü kazınmış sakallar gibi.Otobüs yolculuklarında namaz için beklemelerini 2 rekat namaz kılacağını söylediğindeki otobüs zaten tuvalete giden birini beklemek için durmuş kaza edersin diyerek fetva veren geri zekalıları.
Herkesin siyasetçi , herkesin bir sözünün mutlaka olduğu ve herkesin kendi fikrinin en doğru olduğunu (tartışmasız) savunduğu bir ülkede yaşamak. Sıkıcı
Hakkı anlatınca Cesıtlı yafta vurulmasına asırı derecede sınır oluyorum.
Sakal bırak ısıd.
Rasule uy vahhabı
Hakkı anlat dın dusmanı.
Kardeslerınıze yardım et Deyınce vatan haını.
ULAN EN BUYUK HAIN SIZSINIZ BE...
LA HAVLE VELA QUVVETE ILLA BILLAH.
Çölüne dön diyen sofi takımına sinir oluyorum. Hadi dediğiniz gibi olsun biz çölümüze dönelim, peki ya siz nereye döneceksiniz ? Budizmin anavatanı Hindistan'a mı ?