Sirk Kosanlarin Oruc Tutmasi

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
TC Milletvekili Yemin Metni !!

''Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma; hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik Cumhuriyete ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasaya sadakattan ayrılmayacağıma; büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine andiçerim.''

Milletvekilleri bu yemini ettiğine göre onlara oy verenlerinde bu yemine uyması gerekir .Çünkü ,asil vekilden daha üstündür.

AKP ,CHP ,MHP ve HDP'yi aynı yeminde buluşturan rejimin gücüne şapka çıkarmamak elde değil.

Hele ki yıllarda yemin edip Şirk işliyorlar diyenlerin dahi oy kullandığı hatta kullanmayanları kafirlikle suçladığı şu günlerde insanın bu savrulmalar karşısında akıl tutulması yaşamaması elde değil.

alinti ama baslik benden.

Bu oy veren hocalara böyle yemin yapmanin anlamini sormak gerek zira evlilik gibi bir kurumda kisi sakasina dahi olsa nikahi düsüyorken, hicbirseyle kiyasinin düsünülmesi bile imkansiz olan müslüman icin olmazsa olmaz iman meselesinde insanlar imanlarini hice sayan yemini yaptiginda o iman neden bos olmaz...

M Çevrimdışı

muhtaç1

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Vaktiyle calistigim is yerinin sahibine oy kullanmanin sirk oldugunu anlatmis ve meclide yapilan kufur yemininden bahsetmistim baya bi kafasi karismisti ben dedi bunu caminin hocasina soruyum hocada 10 yil suudda okumus alim birisi veedigi cevap o yeminin hic bir gecerliligi yok islamfa yemin Allah adina yapilir Allah adina yapilmiyan yemini lagvdir diyerek adami şirke devam etrirdi

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Cübbeli Ahmet Hoca, şimdi de isim vermeden HDP'li vekillerin Meclis'teki milletvekili yeminleriyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Vatan hainlerinin yemininin kabul görmeyeceğini belirten Cübbeli Ahmet Hoca, "Memleketi bölmek için uğraşıyorsun, namusun şerefin üzerine yemin ediyorsun. Sana şimdi şerefli denebilir mi?" şeklinde konuştu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu adama hoca deyip peslerine takiliyorlar ya... Bir toplum kendini degistirmedikce zillete mahkum olmaya devam ederler.

A Çevrimdışı

Abdullah İbn Mesud

Üye
İslam-TR Üyesi
Cübbeli Ahmet Hoca, şimdi de isim vermeden HDP'li vekillerin Meclis'teki milletvekili yeminleriyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Vatan hainlerinin yemininin kabul görmeyeceğini belirten Cübbeli Ahmet Hoca, "Memleketi bölmek için uğraşıyorsun, namusun şerefin üzerine yemin ediyorsun. Sana şimdi şerefli denebilir mi?" şeklinde konuştu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu adama hoca deyip peslerine takiliyorlar ya... Bir toplum kendini degistirmedikce zillete mahkum olmaya devam ederler.

Haklısın. Bu gibi vakialar taassubculuk yüzünden kaynaklanıyor hep (benim imamım, benim hocam, "ben"lerden kaynaklarnıyor hep, "ben"cilliklerden). Taassubcular bizlerin (Gerçek Muvahhidlerin) oldukları meclislerde "Artık milleti aldatamayacalar" (İnşeallah).