İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam konuyu yanlış yere açmışsın lütfen dikkat edelim
Şaka bir yana böyle dua istediğinde bana bir korku sardı sıkıntı sanki büyük gibi geldi Allah yardımcınız olsun
Hocam konuyu yanlış yere açmışsın lütfen dikkat edelim
Şaka bir yana böyle dua istediğinde bana bir korku sardı sıkıntı sanki büyük gibi geldi Allah yardımcınız olsun
10 gündür cekiyorum ahi sona geldim, Allahim bittim artik dedim, demin de olmasaydi sunucuyu ( 10 ay daha süresi var) komple kapatip, baska bir sunucu arayacaktim. Bu noktaya kadar geldim. Ama hamdolsun Rabbimizin merhameti ile bi kac profosyonelin yardimi ile düzeldi.
Site de bir sıkıntı mı var? Birşeyler ters gidiyor sanki. 19 bildirim diyor bazıları okunmuş bazıları okunmamış. Ayrıca dün gelen bildirimleri sabah göremedim şimdi gelmiş yeni bildirim olarak.
Anlamadım.
Selamun aleykum
Bende bildirimlerin saatleri ile mesajların vakitleri arasında alaka yok.
Birde mesela sabah biri mesaj yazmışsa "Bugün 15.30" gibi birşey yazıyor ki bu mümkün değil
Selamun aleykum sitede yedekleme ile alakali bir kod yanlisligi oldugundan dolayi kapanma yasanmistir. Bu kapanma sirasinda disarida oldugumuzdan dolayi müdahalemiz bu saate kadar sürdü. Bu durum icin üzgünüm.
Selamun aleykum sitede yedekleme ile alakali bir kod yanlisligi oldugundan dolayi kapanma yasanmistir. Bu kapanma sirasinda disarida oldugumuzdan dolayi müdahalemiz bu saate kadar sürdü. Bu durum icin üzgünüm.