Soru Siyonist Soykırımcı Katillerle Anlaşma Yapan Firmanın Verdiği İmkandan Yararlanmak Caiz mi?

B Çevrimdışı

burak12

Üye
İslam-TR Üyesi
Selamun aleyküm. Şimdi bu bilgisayarlarda kullandığımız işletim sistemlerininde sahibi olan geçenlerde soykırımxılarla anlaşma yaptıkları icin eylem yapıp ile işten çıkanların olduğu firmanın öğrencilere özel ücretsiz sunduğu bir hizmet var. Eğer bundan faydalanmazsam para vermek gerekebilir bu hizmet için. Hizmet sanal bilgisayar ve hosting hizmeti. İhvana bir danışmak istedim karardan önce sizce yararlanalımmı bundan yoksa yararlanmayalımmı ?

I Çevrimdışı

isbelvalex7858

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Eğer kullandığınız hizmetten daha ehven bir hizmet bulabilirseniz ona transfer olmanız "duruş" açısından daha vicdani bir hareket olabilir. Neticede bu tür kampanyalar indirimler boykotu delmek ve sempatik görünmek için yapılıyor. Örnek olarak c*ca c*la'nın "Türkiye'de üretildi" "Falanca'nın emeği ile üretildi" gibi sloganları verilebilir. Caizdir caiz değildir fetvasını verecek kişi ben değilim lakin eğer daha muhafazakar veya tarafsız bir firmayla çalışırsanız kesinlikle daha doğru bir hareket olur. Belli ki Gazze'deki evlatlarımızdan mütevellit vicdanınız sızlamış ki bu soruyu soruyorsunuz. Allah ecrinizi versin. Niyetiniz temiz. Olaya ekonomik bakarsak tabii ki ücretsiz bir hizmet daha tatlı geliyor fakat her şey para değil biliyorsunuz. Zalimlere verilen tek kuruş birikir evlatlarımıza bebelerimize bomba olarak geri döner.

Geri
Üst Ana Sayfa Alt