selamün aleyküm arkadaşlar yeni katılıyorum aranıza herkeze merhaba
A Çevrimdışı abdal59 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 13 Ara 2006 #1 selamün aleyküm arkadaşlar yeni katılıyorum aranıza herkeze merhaba
T Çevrimdışı tuençise Üye İslam-TR Üyesi 13 Ara 2006 #2 merhaba arkadaşım sende bende hoşgeldik bende yeniyim tekirdağdansın sanırım :winkk
A Çevrimdışı abdal59 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 13 Ara 2006 #3 ewet tekirdağdan da nasıl bildiğini çok merak ettim pardon yaa ismimim başına kodu koymuşum unuttum sende ben de hoşgelmişiz.
ewet tekirdağdan da nasıl bildiğini çok merak ettim pardon yaa ismimim başına kodu koymuşum unuttum sende ben de hoşgelmişiz.
U Çevrimdışı uksimu Aktif Üye İslam-TR Üyesi 14 Ara 2006 #6 hoş gelmişsiniz klardeşim hayırlara vesile olsun siteinş. selametle.
A Çevrimdışı abdal59 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 15 Ara 2006 #7 :yale hepinizden allah razı olsun din kardeşlerim sağolun hoş bulduk
E Çevrimdışı emice Yeni Üye İslam-TR Üyesi 12 Şub 2007 #9 esselamu aleykum aranıza yeni katıldım siteniz hayırlara vasile olur inş.
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 12 Şub 2007 #10 Aleykum Selam....Amin ins hosgeldin kardes..