Sofi Deli mi Neydi
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 12 May 2022 #2 Abdulmuizz Fida' Alıntı: Sofi Deli mi Neydi Genişletmek için tıkla ... Yani deli meli olayini gectim de Bunca efora bu insanlarin normal şartlarda tığ gibi olması gerekmez mi. Bu kadar ziplamaya ciddi idman lazim.
Abdulmuizz Fida' Alıntı: Sofi Deli mi Neydi Genişletmek için tıkla ... Yani deli meli olayini gectim de Bunca efora bu insanlarin normal şartlarda tığ gibi olması gerekmez mi. Bu kadar ziplamaya ciddi idman lazim.
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 12 May 2022 #3 O değilde iyi stres atıyorlar.pamuk gibi oluyorlardir.
U Çevrimdışı Ubeydullah Aktif Üye İslam-TR Üyesi 12 May 2022 #4 Alketa' Alıntı: Yani deli meli olayini gectim de Bunca efora bu insanlarin normal şartlarda tığ gibi olması gerekmez mi. Bu kadar ziplamaya ciddi idman lazim. Genişletmek için tıkla ... Bir o kadarda yiyorlar ama şeyhleri bunlara yumulun yemeğe sofi gurbanlar diyor sonra şekil a'daki gibi oluyorlar.
Alketa' Alıntı: Yani deli meli olayini gectim de Bunca efora bu insanlarin normal şartlarda tığ gibi olması gerekmez mi. Bu kadar ziplamaya ciddi idman lazim. Genişletmek için tıkla ... Bir o kadarda yiyorlar ama şeyhleri bunlara yumulun yemeğe sofi gurbanlar diyor sonra şekil a'daki gibi oluyorlar.
Çevrimdışı Kozsoy İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 12 May 2022 #5 bizim böyle linkimiz vardı , hele bi tanesi kürsüden hoplayıp pervaneye sarılıyor hiç unutmam !
Çevrimdışı Esad Aktif Üye İslam-TR Üyesi 12 May 2022 #6 hocam nerden attın bunu dilime dolandı bırakamıyorum
Çevrimdışı Repentant Aktif Üye İslam-TR Üyesi 12 May 2022 #7 - YouTube Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen. youtube.com
- YouTube Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen. youtube.com
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 16 May 2022 #10 Ebû Hüreyre el Vani' Alıntı: Bir o kadarda yiyorlar ama şeyhleri bunlara yumulun yemeğe sofi gurbanlar diyor sonra şekil a'daki gibi oluyorlar. Genişletmek için tıkla ... Bende karagumruk cerrahi tekkesine Kavurma yemek icin gidiyodum bi ara. Tombik insana rastlamadim ama orada pek.
Ebû Hüreyre el Vani' Alıntı: Bir o kadarda yiyorlar ama şeyhleri bunlara yumulun yemeğe sofi gurbanlar diyor sonra şekil a'daki gibi oluyorlar. Genişletmek için tıkla ... Bende karagumruk cerrahi tekkesine Kavurma yemek icin gidiyodum bi ara. Tombik insana rastlamadim ama orada pek.
Çevrimdışı Mustafa bin Yılmaz ''Selef,selef ve selef...'' İslam-TR Üyesi 12 Mar 2025 #11 @Turuncu ahinin favori neşidi
Çevrimdışı Mutenakıs Aktif Üye İslam-TR Üyesi 25 Mar 2025 #12 Ubeydullah' Alıntı: Bir o kadarda yiyorlar ama şeyhleri bunlara yumulun yemeğe sofi gurbanlar diyor sonra şekil a'daki gibi oluyorlar. Genişletmek için tıkla ... Sofi gurbanlar
Ubeydullah' Alıntı: Bir o kadarda yiyorlar ama şeyhleri bunlara yumulun yemeğe sofi gurbanlar diyor sonra şekil a'daki gibi oluyorlar. Genişletmek için tıkla ... Sofi gurbanlar
Çevrimdışı Mutenakıs Aktif Üye İslam-TR Üyesi 25 Mar 2025 #13 Abdulmuizz Fida' Alıntı: Sofi Deli mi Neydi Genişletmek için tıkla ...