Sokağın nabzı(şeriat ve hilafet hakkında halka sorular)

Hilafet Sancağı Çevrimdışı

Hilafet Sancağı

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Köklü Değişim sokağa indi ve halka şu soruları sordu:

1- Şeriat ne demektir?

2-Şeriatı hayatınızda nasıl uyguluyorsunuz?

3- Hilafet olmadan şeriat tatbik edilemez deniliyor bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Misafir
bu halktan bir cacık olmaz.kemalizm ve tarikatçılık müslümanları cahiliyeye götürmüştür.dar-ül islam olmak için ülke tekrar feth edilmesi gerekir.halka davet yapıyoruz diyenler denizde bir damladan başka bir şey kurtaramazlar.bu anlayışa aldanan nefsi(dünya sevgisi) Allah sevgisinden ve korkusundan daha çok yüceltmiş olur.kursaklarında hümanizm,kapitalizm ve emperyalizm gibi zehirleri barındıran bir sisteme islam ve şeriat entegre edilmez.demokraside şeriat yaşıyorum,şeriata gerek duymuyorum,hilafeti istemiyorum gibi çoğunluk bir anlayış davetle çözülemez.hele alimlerin belamlaştığı bir fitne ortamında.

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
''ALLAH'tan şeriat uygulanmıyor memleketimiz'' güler misin ağlar mısın hem ALLAH'ın adını veriyor hemde şeriatı istemiyor

mal mal konuşuyorlar

Hilafet Sancağı Çevrimdışı

Hilafet Sancağı

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Umutsuzluğa kapılmayın kardeşlerim,İslami çalışmalara devam etmek gerekiyor tebliğ ve davet çalışmaları,tevhidi bir cemaat halinde toplanma,İslami eğitim çalışmaları v.b şeyleri cihad aşamasına gelinceye kadar hazırlık olarak uygulamak gerekiyor.Cihad aşamasına gelindikten sonra cihadın kendisi zaten bir tebliğ görevi de görecektir.Şunun farkındayım ki şuanda İslami bilinç çok zayıf ve hatta toplum olarak emekleme aşamasında bile değiliz ama hep böyle kalacak değil.Şuanda halk başıboş kaldığı için siyasi partilere,tarikatlara,İslama aykırı ideolojilere v.s yöneliyor ve sapıtıyor.Ama tevhid ehli cihadi bir cemaat ortaya çıkarsa o zaman durum değişir bence.O cihadi cemaati örnek almaya başlarlar ve zincirleme reaksiyon olabilir.