İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biz sizinle bunu düzenleyecez inşaAllah karar verdim..
Sizden bir tek kelime istiyorum lütfen ona göre son harfe yazacam..
Valla böyle kafam karışıyor hangisine yazsam diye
Biz sizinle bunu düzenleyecez inşaAllah karar verdim..
Sizden bir tek kelime istiyorum lütfen ona göre son harfe yazacam..
Valla böyle kafam karışıyor hangisine yazsam diye
Bak yazdıklarını okursan benim ve senin inşaAllah benim orda yazdığımın ne olduğunu gerçekten anlarsın ve eğer istersen burdan kardeşleri hakem yapalım da okusunlar bakalım ben seni sorguladım mı yoksa bişeyleri anlaman için örneklendirme mi yaptım. Yoksa senin durumundan pekala haberimiz var burdan kardeşim..
Bak yazdıklarını okursan benim ve senin inşaAllah benim orda yazdığımın ne olduğunu gerçekten anlarsın ve eğer istersen burdan kardeşleri hakem yapalım da okusunlar bakalım ben seni sorguladım mı yoksa bişeyleri anlaman için örneklendirme mi yaptım. Yoksa senin durumundan pekala haberimiz var burdan kardeşim..