yağmur kardeş kışı özledin heralde
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 20 Tem 2007 #3,941 yağmur kardeş kışı özledin heralde
Çevrimdışı temin_dari Aktif Üye İslam-TR Üyesi 20 Tem 2007 #3,944 iplik :)sümeyye:) ' Alıntı: kardeş kışı özledin heralde Genişletmek için tıkla ... bulunduğum yerin sıcağı nemi boğuyor beni ama yağmuru sahili cok güsel... :öptüm:///
iplik :)sümeyye:) ' Alıntı: kardeş kışı özledin heralde Genişletmek için tıkla ... bulunduğum yerin sıcağı nemi boğuyor beni ama yağmuru sahili cok güsel... :öptüm:///
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 20 Tem 2007 #3,945 kalite denizin olduğu her yer güzeldir :hahahaa
A Çevrimdışı asker_kız Aktif Üye İslam-TR Üyesi 20 Tem 2007 #3,949 fırtınalar bi ömür değerindedir ....ve yaşam
S Çevrimdışı sadr-ı azam Yeni Üye İslam-TR Üyesi 20 Tem 2007 #3,952 niye cümle kuruyorsun ya kelime türerecen. eksik
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 20 Tem 2007 #3,954 kapasite asker _kız kardeşim derdini söylemeyen derman bulamazmış
Çevrimdışı temin_dari Aktif Üye İslam-TR Üyesi 20 Tem 2007 #3,956 kalkan :)sümeyye:) ' Alıntı: asker _kız kardeşim derdini söylemeyen derman bulamazmış Genişletmek için tıkla ... bencede kardeşim haklı...
kalkan :)sümeyye:) ' Alıntı: asker _kız kardeşim derdini söylemeyen derman bulamazmış Genişletmek için tıkla ... bencede kardeşim haklı...
Çevrimdışı temin_dari Aktif Üye İslam-TR Üyesi 20 Tem 2007 #3,958 robot Allah yar ve yardımcısı olsun...
Çevrimdışı temin_dari Aktif Üye İslam-TR Üyesi 20 Tem 2007 #3,960 itibar Kardeşim başak bişi de söyleye bilirsin..bu seferde aynısın söyleme :huhuuhuu