bak yıne ğ deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 6 Ocak 2008 #6,241 bak yıne ğ deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 6 Ocak 2008 #6,244 iyidir hamdolsun ablacım... sen nasılsın, çoluk çacuk nasılllar... okul, iş, güç nası gidiyo... :huhuuhuu
iyidir hamdolsun ablacım... sen nasılsın, çoluk çacuk nasılllar... okul, iş, güç nası gidiyo... :huhuuhuu
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 6 Ocak 2008 #6,245 iyiler ellerinden öperler dayısı yada dedesi.okul iyi gidiyor.iş yok olmıyacakta.
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 6 Ocak 2008 #6,248 eğer islami ilimlerde eğitim görmüyorsan başka ne için okunurki ya... :huhuuhuu
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 6 Ocak 2008 #6,249 islami ilimlerde eğitim almıyorum tamam ama bu aldığım eğitimi islama hizmeta yolunda kullanmıyacagım anlamına gelmez.
islami ilimlerde eğitim almıyorum tamam ama bu aldığım eğitimi islama hizmeta yolunda kullanmıyacagım anlamına gelmez.
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 6 Ocak 2008 #6,250 çalışmadan o işi nasıl başaracaksın ya :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 6 Ocak 2008 #6,252 ısrarlı kaçamak cevaplar... )))))))))))))))))
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 6 Ocak 2008 #6,253 Rasyonel ) (bu arada cümle falan mı kuruoz, oyunmu değişti noluo.. )