elenmiş un
T Çevrimdışı Tevhid-Dini Aktif Üye İslam-TR Üyesi 26 Ocak 2012 #7,082 yahya mansur' Alıntı: elenmiş un Genişletmek için tıkla ... : )) unu elenmiş kurabiye
Çevrimdışı Muaz ibni Cebel İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 26 Ocak 2012 #7,083 Esmer Sekerli tatli ekmek (kaytarmak yok guzel yazin kurabiyeyi rezil ettiniz )
A Çevrimdışı Abdullah Yusuf İslam-tr Sakini Site Emektarı 26 Ocak 2012 #7,084 İ-S-L-A-M' Alıntı: : )) unu elenmiş kurabiye Genişletmek için tıkla ... islam akhı sen yapma bari bulaşma bu konuya : )
İ-S-L-A-M' Alıntı: : )) unu elenmiş kurabiye Genişletmek için tıkla ... islam akhı sen yapma bari bulaşma bu konuya : )
Çevrimdışı Muaz ibni Cebel İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 26 Ocak 2012 #7,086 tek kale mac guzel olmuyor ama
T Çevrimdışı Tevhid-Dini Aktif Üye İslam-TR Üyesi 26 Ocak 2012 #7,088 ebu_yusuf' Alıntı: islam akhı sen yapma bari bulaşma bu konuya : ) Genişletmek için tıkla ... haklısın ebu yusuf kardeş tam zamanında yetiştin bende cevap bulamıyordum tamam çekiliyorum son olarak, Kemal paşa tatlısı harf değişmiş; irmikli kek
ebu_yusuf' Alıntı: islam akhı sen yapma bari bulaşma bu konuya : ) Genişletmek için tıkla ... haklısın ebu yusuf kardeş tam zamanında yetiştin bende cevap bulamıyordum tamam çekiliyorum son olarak, Kemal paşa tatlısı harf değişmiş; irmikli kek
T Çevrimdışı Tevhid-Dini Aktif Üye İslam-TR Üyesi 26 Ocak 2012 #7,090 yahya mansur' Alıntı: irmik helvası Genişletmek için tıkla ... geç kaldın : ))
Çevrimdışı Muaz ibni Cebel İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 26 Ocak 2012 #7,091 irmikli kek = kaymakli tel kadayif
Y Çevrimdışı yahya cuheyman İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 Ocak 2012 #7,092 kazandibi (yetişemiyom )
Çevrimdışı Muaz ibni Cebel İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 26 Ocak 2012 #7,095 boyle olmuyo ama kadi ebu_yusuf abiyimi cagirsam...
T Çevrimdışı Tevhid-Dini Aktif Üye İslam-TR Üyesi 26 Ocak 2012 #7,096 tamam ebu yusuf kardeş off çektirdim artık bırakabilirim