''haya ''
Çevrimdışı Muaz ibni Cebel İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 31 Ocak 2012 #7,167 Elmali Cikolatali Turta
Çevrimdışı Muaz ibni Cebel İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 31 Ocak 2012 #7,169 onu soylemistik ya neyse Izgarada kozlenmis biber
A Çevrimdışı Abdullah Yusuf İslam-tr Sakini Site Emektarı 31 Ocak 2012 #7,170 Muaz ibni Cebel' Alıntı: onu soylemistik ya neyse Izgarada kozlenmis biber Genişletmek için tıkla ... kırmızı kart yedı yahya kardeş artık bu konuda mesaj yazamaz bizde kurtulmuş oluruz : )))
Muaz ibni Cebel' Alıntı: onu soylemistik ya neyse Izgarada kozlenmis biber Genişletmek için tıkla ... kırmızı kart yedı yahya kardeş artık bu konuda mesaj yazamaz bizde kurtulmuş oluruz : )))
Y Çevrimdışı yahya cuheyman İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Ocak 2012 #7,171 ya öylemi neyse ravpıncar otlu bir peynır turu
Çevrimdışı Muaz ibni Cebel İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 31 Ocak 2012 #7,173 ebu_yusuf akhi ne diyorsun sen sabahtandir yahya akhiyi bekliyorum ben aramizda sihhat sorunu olup depresyona girmis olanlar olabilir degilmi nerde kalmistik Rulo Pasta
ebu_yusuf akhi ne diyorsun sen sabahtandir yahya akhiyi bekliyorum ben aramizda sihhat sorunu olup depresyona girmis olanlar olabilir degilmi nerde kalmistik Rulo Pasta
Çevrimdışı Muaz ibni Cebel İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 31 Ocak 2012 #7,174 yahya akhi sen devam et arkandayim ben yonetim uyuma taraftara sahip cik sloganina binaen
Y Çevrimdışı yahya cuheyman İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Ocak 2012 #7,175 Allah khayrını versın kardeş antep fıstıklı sarma baklava
A Çevrimdışı Abdullah Yusuf İslam-tr Sakini Site Emektarı 31 Ocak 2012 #7,178 bak hele yaaa gene başlamışlar kitliyeyım konuyuda görün siz şaka şaka kıyamam muaz akhıye iğleşene kadar ona herşey serbest (meşru)
bak hele yaaa gene başlamışlar kitliyeyım konuyuda görün siz şaka şaka kıyamam muaz akhıye iğleşene kadar ona herşey serbest (meşru)
Y Çevrimdışı yahya cuheyman İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Ocak 2012 #7,180 vayyyy sonunda pes ettiniz abi istavrit