tevazu :)
Çevrimdışı Muaz ibni Cebel İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 4 Şub 2012 #7,243 İrmikli Hindistancevizli Tatlı benden tum akhilere... afiyet olsun
Çevrimdışı ام ضيف الله ...يا خيل الله اركبي... İslam-TR Üyesi 4 Şub 2012 #7,244 harika görünüyor ıhlamur cayı
Y Çevrimdışı yahya cuheyman İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Şub 2012 #7,254 ben onceden yazmıştım ruhu muaz akhı kırmızı kart yedin
Çevrimdışı Muaz ibni Cebel İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 9 Şub 2012 #7,256 789 sayfa boyu kelimeler yazilmis hepsini tek tek acip hangi kelimeler yazildi diye bakacak degilim;degilmi ayrice yahya kardes senin bi kelimende onceden yazilmisti ben seslenmemistim......................................alindim yeni kelime: Rulet
789 sayfa boyu kelimeler yazilmis hepsini tek tek acip hangi kelimeler yazildi diye bakacak degilim;degilmi ayrice yahya kardes senin bi kelimende onceden yazilmisti ben seslenmemistim......................................alindim yeni kelime: Rulet
Y Çevrimdışı yahya cuheyman İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Şub 2012 #7,257 haklısın akhı hakkını helal et inşeAllah rabbim bize merhamet etsin taksi