Soru

S Çevrimdışı

sisisksjd

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Merhaba bazi forumlara cevap yazamadığımi farkettim . Kisisel bir yasak mi var . Yoksa soru sorulmasini istemeyip verecek cevabınız olmadigi içinmi kapali tutuyorsunuz . Gerci hakaret olmadiktan sonra ne sebeple olursa olsun forumun mesajlara kapali olmasi problem teşkil eder insanlar soracakki gerçekler ortaya çıksın. gercekler apaçık ortada degilmi ?

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Merhaba bazi forumlara cevap yazamadığımi farkettim . Kisisel bir yasak mi var . Yoksa soru sorulmasini istemeyip verecek cevabınız olmadigi içinmi kapali tutuyorsunuz . Gerci hakaret olmadiktan sonra ne sebeple olursa olsun forumun mesajlara kapali olmasi problem teşkil eder insanlar soracakki gerçekler ortaya çıksın. gercekler apaçık ortada degilmi ?
5 Aydır kendisine düzgün bir nick alamadığı için ismiyle hitab edemediğimiz yetmiyormuş gibi, üye olduğu forumu ve kurallarından bîhaber saçma sapan ithamlarda bulunacağına, ya forumun kurallarını okuyup araştır yahud forumumuzda bulunan (hem de 2 adet) soru cevab bölümünü tutturabilirsen ; 'verecek cevabımız olmayan sorulmasını istemediğimiz' sorularını sorabilirsin.

S Çevrimdışı

sisisksjd

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Yeni üyeler neden cevap yazamiyormus enteresan neyse sizin formunuz sizin karariniz ne diyim

!slam4ever Çevrimdışı

!slam4ever

لا اله الا الله
Admin

Sorunuzun cevabi forum katagorilerinin sabit konu basliklarinda belirtilmekte. Zaman bizim en büyük sermayemizdir ve sermayemizi herkesin kisisel problemlerini cözme gibi bir derdimiz yok. Ancak gercekten buraya gelip zahmet edip üye olup kendisini tanitip kulluga dair problemini sorununu daha önceki soru cevaplarda bulamayip meramini dile getirirse Allahin izniyle cevabini alir. Soruyu yazmak 5 dakika ama bazen o soruya yaniti buraya katmak o soruya özel saatleri alabiliyor. Emege saygi.

Geri
Üst Ana Sayfa Alt