İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sen krız cıkarmadıgını mı zannedıyorsun sen kendın krızzın ! baska krıze ıhtıyac yok kı burda
ıkıncı krızıde sana karsı bız cıkarıcaz sen sıkma canını otur bekle.Enes bın malıkte bızım tarafta!
Tamam aynı tarafta olalım ama ben bıraz suphelıyım becerebılırmıyız acaba.Senın yanında olanlar sana benzıcek ,bı sure sonra krız çıkaracak taraf kalmıyacak .Neyse siz bırlık olun cıkarın krizi benı beklemeyın benım bıraz işim var .Hadı rast gele.
sürüden ayrılanı kurt kapmazmı, cemaatten ayrılan boynundan islam halkasını çıkarmış gibi değilmidir ve tüm müslümanlık tek bir ümmet değilmidir. neden hep beraber kardeşçe güzel krizler çıkarmıyoruzda, birilerini zorunlu eleyip ya sürüden ayrılmak yada sürüden birini ayırmak yolunu seçiyoruz... hafalanoldum
kirzi onlarlamı çıkaracaksınki ( bu arada geçmişler olsun. eğer hastaysan bizlerede o halinle dua ette malum peygamberimizinde bildirdiği üzere hastanın duası makbul dualardanmış, bizde nasiplenmiş oluruz. ama ilk istek duasını ben yaptım, ona göre kimse kıskanmasın ... ) :huhuuhuu
sürüden ayrılanı kurt kapmazmı, cemaatten ayrılan boynundan islam halkasını çıkarmış gibi değilmidir ve tüm müslümanlık tek bir ümmet değilmidir. neden hep beraber kardeşçe güzel krizler çıkarmıyoruzda, birilerini zorunlu eleyip ya sürüden ayrılmak yada sürüden birini ayırmak yolunu seçiyoruz... hafalanoldum