Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Şu An Ihtiyacınız Olan En Önemli Şey Nedir??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:)sümeyye:) Çevrimdışı

:)sümeyye:)

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
işte teyseciğim zavallım yasık sana yaw orda neznam burda ben nolcak bu halin bilmem

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
dimekki awesome sizi boşu boşuna dövmüyomuş... ama haklı... ben olsam günde 5 vakit :mücahit

NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Awesome ' Alıntı:
Dinliomuş gibi yapıncada anlıo yıne kızıo :şaplak yuh dınlemedıgım halım buysa dınlersem nolur bılmem saat 7.30 da ders calısmak ıcın erkenden kalktım sonra noldu neznam durumu sabote ettı calıstırmadı benı ustune bıde kahvaltı boyunca canım neznamcıgımın :güldüm guzel hayallerini dinledim .
boşuna okumuyorum ben bu okulu anlıycam herhalde.
12 saat uyudum depresyona girdim tabi anında ,en yakın psikologta sendin ne yapalım.

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
:eek:hafalanoldum desenize sizin bir ömür dinlemeyle geçecek :huhuuhuu

NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
:)sümeyye:) ' Alıntı:
işte teyseciğim zavallım yasık sana yaw orda neznam burda ben nolcak bu halin bilmem
ahhhhhhhhhh şimdi seninle beraber olup iki elden bunun canına okumak vardıııııııııı.Allah acıdı kesın bızımkıne ıkımızı ondan yan yana getırmıyor ,awesome kafayı terdı galıba ama olsu beee ne eglenırdık

NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
deli ' Alıntı:
dimekki awesome sizi boşu boşuna dövmüyomuş... ama haklı... ben olsam günde 5 vakit :mücahit
sor bakalım bu yaramaz olmasa nasıl geçermiş zaman kim güldürürmüş onu buralarda kime 'ne olursa olsun o var' dermiş(sümeyyecim sen ayrı) :melek
sana gelince deli sana şuralardan taaaaaa bir dua ederim bir ömür uğraşırsın buyuk konusma yanıııııııı :eek:ynok

NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
:huhuuhuu hem siz ben yokken nasıl hakkımda konuşuyorsunuz böyle cık cık cık.ben burada umarsız bir çocukcasına :melek ödevimi yetiştirmeye ugrasayım :kitap sız arkamdan çekiştirin :bayıldım

:)sümeyye:) Çevrimdışı

:)sümeyye:)

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
bacım üşenmiyorsunda yedi tane ayrı ayrı yazmaya walla benim teysem varya çok mübarek insan yanındatsa söle allah ikimizi başına birden vermemiş ayrı ayrı çektiriyoruz ya beaber çektirseydik

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
bunun dili eline de vurmuş... 2 saattir 7 mesaj yazacam diye uğraşıyor... rabbim korumuş benide, neznam gibi bi kardeşim olmamış... şükürler olsun ya rabbim. verilmiş sadakam varmış :huhuuhuu

NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
deli ' Alıntı:
bunun dili eline de vurmuş... 2 saattir 7 mesaj yazacam diye uğraşıyor... rabbim korumuş benide, neznam gibi bi kardeşim olmamış... şükürler olsun ya rabbim. verilmiş sadakam varmış :huhuuhuu
demek öyle demek verilmiş sadakan varmış mış mış sen buyuk konus bakalım konus konus :cimcime1 abim olanlar gayet memnun hallerinden.sen kendi derdine yan

NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
acayip güzel naz çekerler (sayemde öğrendiler) ama öyle dır dıra falan gelemezler bende bilirim ona göre davranırım yani öyle basit tehditler sökmez onlara

E Çevrimdışı

enes bin malik

Misafir
allah yardımcınız olsun ::
şuan yiyecek bişilere ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Ana Sayfa Alt