Rabbim acil $ifalarversin inseallah, Rabbim tum hastalara sifa versin. amin amin amin
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 27 Nis 2008 #1,301 Rabbim acil $ifalarversin inseallah, Rabbim tum hastalara sifa versin. amin amin amin
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 17 May 2008 #1,302 şu anda babama ihtiyacım var ama :asabi :asabi
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 17 May 2008 #1,305 ozaman özleminden kavrul. otur oturduğun yerde, saçını başını yol :hıh
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 May 2008 #1,308 :bilmiyorum neye ihtiyacım olduğunu bilsem iyi olacak ama :üzgünüm
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 May 2008 #1,310 :huhuuhuu garip garip nie baktığını anlamıyorum ahi saol öneri için bide onu deniyim
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 19 May 2008 #1,314 başım ağrısını kesecek herhangi bir şeye ihtiyacım var ......:kafaçakma
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 19 May 2008 #1,315 :)sümeyye:) ' Alıntı: :bilmiyorum neye ihtiyacım olduğunu bilsem iyi olacak ama :üzgünüm Genişletmek için tıkla ... :üzgünüm neyin varkii.. :huhuuhuu pulcet ' Alıntı: başım ağrısını kesecek herhangi bir şeye ihtiyacım var ......:kafaçakma Genişletmek için tıkla ... :kafaçakma bunu yapmaya devam et bişiciğin kalmaz.. (
:)sümeyye:) ' Alıntı: :bilmiyorum neye ihtiyacım olduğunu bilsem iyi olacak ama :üzgünüm Genişletmek için tıkla ... :üzgünüm neyin varkii.. :huhuuhuu pulcet ' Alıntı: başım ağrısını kesecek herhangi bir şeye ihtiyacım var ......:kafaçakma Genişletmek için tıkla ... :kafaçakma bunu yapmaya devam et bişiciğin kalmaz.. (
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 19 May 2008 #1,317 tmm tmm öyle bakmaaa yaa... :üzgünüm ağrı kesici al veya alnına tülbent bağla.. :: :kıskıs
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 19 May 2008 #1,318 işyerinde :huhuuhuu biraz tahaf olmamı :aklımkarıştı ..galiba sen benle eğleniyon :şaplak
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 May 2008 #1,319 DERS ÇALIŞMAK İSTİYORUMMM :üzgünüm
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 19 May 2008 #1,320 ben istemediğini zannediyordum :üzgünüm