yemek karnım aççç
N Çevrimdışı nur_yuce Üye İslam-TR Üyesi 10 Tem 2007 #82 ben çok tokum elh. tok açın halinden anlamaz kıtmir kardeş :güldüm :güldüm :dillll git kokoreç ye sen :güldüm :güldüm
ben çok tokum elh. tok açın halinden anlamaz kıtmir kardeş :güldüm :güldüm :dillll git kokoreç ye sen :güldüm :güldüm
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 10 Tem 2007 #85 anlayışına hayranım nur_yüce bu kadar olur ben soyuldum diyorum bu gülüyor yuafff
N Çevrimdışı nur_yuce Üye İslam-TR Üyesi 10 Tem 2007 #86 yaa seni hırsız soydu kapkaça uğradın yada kokoreç kurbanısın hangisi? :güldüm :güldüm
S Çevrimdışı sadr-ı azam Yeni Üye İslam-TR Üyesi 21 Tem 2007 #87 elhamdüillah daha iman lazım bana ((
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 3 Ağu 2007 #90 sadr-ı azam ' Alıntı: elhamdüillah daha iman lazım bana (( Genişletmek için tıkla ... temin_dari ' Alıntı: inanclı bir dost... Genişletmek için tıkla ...
sadr-ı azam ' Alıntı: elhamdüillah daha iman lazım bana (( Genişletmek için tıkla ... temin_dari ' Alıntı: inanclı bir dost... Genişletmek için tıkla ...
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 11 Ağu 2007 #92 :)sümeyye:) ' Alıntı: uyku, zaman, Genişletmek için tıkla ... hele zaman hiç yetmiyor....
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Ağu 2007 #94 bilmiyorum............................................
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 11 Ağu 2007 #95 ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: sınawa çalışmaya ihtiyacım war Genişletmek için tıkla ... tam içimden geçeni söyledin, çalışmaya ihtiyacım var ama çalışamıyoruuuuuum :agliyorum
ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: sınawa çalışmaya ihtiyacım war Genişletmek için tıkla ... tam içimden geçeni söyledin, çalışmaya ihtiyacım var ama çalışamıyoruuuuuum :agliyorum
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Ağu 2007 #96 uykuya ıhtıyacım var en bolundan...
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 11 Ağu 2007 #98 mucahit571 ' Alıntı: BİRAZ İMAN VE CİHAD...................... Genişletmek için tıkla ... :agliyorum :agliyorum hepimizin
mucahit571 ' Alıntı: BİRAZ İMAN VE CİHAD...................... Genişletmek için tıkla ... :agliyorum :agliyorum hepimizin
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Ağu 2007 #99 konuşmak :crycry :crycry :crycry