Baş ağrımı gecirecek her ne olursa :doktorbune
Çevrimdışı temin_dari Üye İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #141 Baş ağrımı gecirecek her ne olursa :doktorbune
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #144 çikolatalı pastaya :ahaboleoldum :ahaboleoldum :ahaboleoldum
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #145 kıtmir ' Alıntı: bir bardak sıcak çay Genişletmek için tıkla ... akıllım çay zaten sıcak içilir...tadı sıcak olmasındadır...
kıtmir ' Alıntı: bir bardak sıcak çay Genişletmek için tıkla ... akıllım çay zaten sıcak içilir...tadı sıcak olmasındadır...
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #146 ginger ' Alıntı: kıtmir ' Alıntı: bir bardak sıcak çay Genişletmek için tıkla ... akıllım çay zaten sıcak içilir...tadı sıcak olmasındadır... Genişletmek için tıkla ... her çay sıcak olmaz sıcak zannedilsede olmaz ama ne yaparsın bilmeyenler utansın
ginger ' Alıntı: kıtmir ' Alıntı: bir bardak sıcak çay Genişletmek için tıkla ... akıllım çay zaten sıcak içilir...tadı sıcak olmasındadır... Genişletmek için tıkla ... her çay sıcak olmaz sıcak zannedilsede olmaz ama ne yaparsın bilmeyenler utansın
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #147 ginger ' Alıntı: kıtmir ' Alıntı: bir bardak sıcak çay Genişletmek için tıkla ... akıllım çay zaten sıcak içilir...tadı sıcak olmasındadır... Genişletmek için tıkla ... niye ıcetea ler ne oluyor?
ginger ' Alıntı: kıtmir ' Alıntı: bir bardak sıcak çay Genişletmek için tıkla ... akıllım çay zaten sıcak içilir...tadı sıcak olmasındadır... Genişletmek için tıkla ... niye ıcetea ler ne oluyor?
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #148 YAHU BEN ÇAY DIYINCE SICAK DUMANI TUTEN IÇECK BILIRIM...YAŞLILIK İŞTE OLACAK OKADAR O ICETEALERE KARNIM TOK BENIM...
YAHU BEN ÇAY DIYINCE SICAK DUMANI TUTEN IÇECK BILIRIM...YAŞLILIK İŞTE OLACAK OKADAR O ICETEALERE KARNIM TOK BENIM...
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #149 bende sıcak içerim ama icetea içen de var. (hatırlatmak istedim. yaşlısın ya bazen unutuyon)))
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #150 halef ' Alıntı: bende sıcak içerim ama icetea içen de var. (hatırlatmak istedim. yaşlısın ya bazen unutuyon))) Genişletmek için tıkla ... :ihihih yaşlıyız ama hafızayı kaybetmedık arada bır unutuoz sadece :ihihih :mutlu
halef ' Alıntı: bende sıcak içerim ama icetea içen de var. (hatırlatmak istedim. yaşlısın ya bazen unutuyon))) Genişletmek için tıkla ... :ihihih yaşlıyız ama hafızayı kaybetmedık arada bır unutuoz sadece :ihihih :mutlu
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #151 arada bır unutuoz sadece Genişletmek için tıkla ... ee bende öyle dedim. :yale :yale :yale
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #152 halef ' Alıntı: arada bır unutuoz sadece Genişletmek için tıkla ... ee bende öyle dedim. :yale :yale :yale Genişletmek için tıkla ... yaşılık işte unutmuşum bak :huhuuhuu
halef ' Alıntı: arada bır unutuoz sadece Genişletmek için tıkla ... ee bende öyle dedim. :yale :yale :yale Genişletmek için tıkla ... yaşılık işte unutmuşum bak :huhuuhuu
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #153 :muhaha :muhaha :muhaha bugun çok mutluyum. Allah hepinizden razı olsun :helalsana
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2007 #154 Rabbım daım etsın mutluluğunu kardeşim...
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 11 Eyl 2007 #156 vuslatım ' Alıntı: kardeşlerimin duasına Genişletmek için tıkla ...
G Çevrimdışı gözde Yeni Üye İslam-TR Üyesi 13 Eki 2007 #160 anlayis ve hosgörü..ama suan yok yada anlayis göstericek bi durum yok..uff... :benkizgin