:huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 21 Eki 2007 #181 :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu
G Çevrimdışı **GeDa** Yeni Üye İslam-TR Üyesi 21 Eki 2007 #183 GÜLDESTE ' Alıntı: mutfakta yokmu... :ihihih bir abla... :ahaboleoldum Genişletmek için tıkla ... Kimsecickler yok sularda akmiyor dermisim......
GÜLDESTE ' Alıntı: mutfakta yokmu... :ihihih bir abla... :ahaboleoldum Genişletmek için tıkla ... Kimsecickler yok sularda akmiyor dermisim......
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 23 Eki 2007 #190 mersinli ' Alıntı: sabır.... Genişletmek için tıkla ... aynısından....
S Çevrimdışı su_damlası Üye İslam-TR Üyesi 23 Eki 2007 #191 ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: mersinli ' Alıntı: sabır.... Genişletmek için tıkla ... aynısından.... Genişletmek için tıkla ...
ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: mersinli ' Alıntı: sabır.... Genişletmek için tıkla ... aynısından.... Genişletmek için tıkla ...
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 Eki 2007 #197 korsan nick ' Alıntı: Ruhuma sukunet verecek gökgürültülü sağanak yağışlı dualara ihtiyacım vaaaarrr... :agliyorum Genişletmek için tıkla ... dua edelım kardeş...
korsan nick ' Alıntı: Ruhuma sukunet verecek gökgürültülü sağanak yağışlı dualara ihtiyacım vaaaarrr... :agliyorum Genişletmek için tıkla ... dua edelım kardeş...
B Çevrimdışı _Beyyine_ Yeni Üye İslam-TR Üyesi 25 Eki 2007 #200 Hep kesimesinden muzdarib oldugum tam bir "hûşû" :uzgunumm