eee şimdikin sende doğru dersin :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Ara 2007 #661 eee şimdikin sende doğru dersin :huhuuhuu
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Ara 2007 #665 noluo gene burda sıfır sen anladınmı kım ne demıs bırı dogru bısey mı solemıs . su an ıhtıyacım olan sey sıcaklık
noluo gene burda sıfır sen anladınmı kım ne demıs bırı dogru bısey mı solemıs . su an ıhtıyacım olan sey sıcaklık
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 31 Ara 2007 #666 :huhuuhuu :huhuuhuu :benkizgin :benkizgin :agliyorum :agliyorum
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Ara 2007 #669 noldu sıfırım sendemı usuosun ?nıe aglıosun ama ben dayanamam hem ben bı baslarsam benı kımse susturamamz ona gore.
noldu sıfırım sendemı usuosun ?nıe aglıosun ama ben dayanamam hem ben bı baslarsam benı kımse susturamamz ona gore.
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Ara 2007 #670 sen başlama ben kıyamam sana senin yerine ağlarım ben :crycry
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 31 Ara 2007 #671 benim yerimede ağlayacak varmı aranızda :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Ara 2007 #672 duruma göre :huhuuhuu nie ağlayacakmışız
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Ara 2007 #674 bu yeterlı bı sebep degıl yeterlı olsaydı ben aglayabılerdım zaten aglamaya yer arıom.
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 31 Ara 2007 #675 Rikatakite Tukito Rukutakite abimi bulamıyorum ve bu yüzden koğuşta yalnızım... bu yetermi... :huhuuhuu
Rikatakite Tukito Rukutakite abimi bulamıyorum ve bu yüzden koğuşta yalnızım... bu yetermi... :huhuuhuu
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Ara 2007 #676 :huhuuhuu anlamadım ama aglıyabılırım aglarsam rahatlıyacakmısın .Tamam agladım say
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 31 Ara 2007 #677 saymam... ağlamayacaksan bari doktorum Rikatakite Tukito Rukutakite yi bulsaydınız :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Ara 2007 #678 kimin doktorun olduğuna karar ver ona göre ağlayak :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 1 Ocak 2008 #680 dedim ya işte... doktorum Rikatakite Tukito Rukutakite :benkizgin ayrıntılı bilgi için https://www.islam-tr.org/index.php?topic=15842.0
dedim ya işte... doktorum Rikatakite Tukito Rukutakite :benkizgin ayrıntılı bilgi için https://www.islam-tr.org/index.php?topic=15842.0