utanmadan smilelerimi yürüttükleri ve uçurdukları yetmiyormuş gibi birde iftira öylemi :benkizgin
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Ocak 2008 #741 utanmadan smilelerimi yürüttükleri ve uçurdukları yetmiyormuş gibi birde iftira öylemi :benkizgin
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 10 Ocak 2008 #742 utanmadan smilelerimi yürüttükleri ve uçurdukları yetmiyormuş gibi birde sahipleniyorlar öylemi :benkizgin
utanmadan smilelerimi yürüttükleri ve uçurdukları yetmiyormuş gibi birde sahipleniyorlar öylemi :benkizgin
C Çevrimdışı cigdem Üye İslam-TR Üyesi 10 Ocak 2008 #743 Okunacak güzel konular var ama kalkıp yemek yapsam iyi olucak. Ayy bıktım şu yemek pişirmekten. :benkizgin Hadi hepinize hayırlı günler.
Okunacak güzel konular var ama kalkıp yemek yapsam iyi olucak. Ayy bıktım şu yemek pişirmekten. :benkizgin Hadi hepinize hayırlı günler.
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 10 Ocak 2008 #744 hayırdır abla... çaktırmadan yemeğemi davet ediyon bizi
C Çevrimdışı cigdem Üye İslam-TR Üyesi 10 Ocak 2008 #747 deli ' Alıntı: hayırdır abla... çaktırmadan yemeğemi davet ediyon bizi Genişletmek için tıkla ... Canın sağolsun kardeşim istediğin yemek olsun. :güldüm Sümeyyecim sende yardıma gelirsin artık. Benimde canım sıkılıyordu.İki laflarız. :güldüm
deli ' Alıntı: hayırdır abla... çaktırmadan yemeğemi davet ediyon bizi Genişletmek için tıkla ... Canın sağolsun kardeşim istediğin yemek olsun. :güldüm Sümeyyecim sende yardıma gelirsin artık. Benimde canım sıkılıyordu.İki laflarız. :güldüm
C Çevrimdışı cigdem Üye İslam-TR Üyesi 10 Ocak 2008 #748 ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: duaya ihtiyacım war Genişletmek için tıkla ... Allah c.c yardımcın olsun kardeşim . Dualarım sizinle. :güldüm
ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: duaya ihtiyacım war Genişletmek için tıkla ... Allah c.c yardımcın olsun kardeşim . Dualarım sizinle. :güldüm
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Ocak 2008 #749 Ben ana dua edıyorum enesım merak etme .Ama sende bana dua et
B Çevrimdışı barut Yeni Üye İslam-TR Üyesi 11 Ocak 2008 #750 ya sabırrr.... :benkizgin (ihtiyacim olan sey)
Z Çevrimdışı z@rip Üye İslam-TR Üyesi 12 Ocak 2008 #753 NeZnam ' Alıntı: abimle kavga etmek boguşmak))) Genişletmek için tıkla ... töbe töbe ya ciddi bu siteye düzgün birisi gelmeyecek akideş birisi dayak ister biri gece gece iskender biri de ne istiyor ya
NeZnam ' Alıntı: abimle kavga etmek boguşmak))) Genişletmek için tıkla ... töbe töbe ya ciddi bu siteye düzgün birisi gelmeyecek akideş birisi dayak ister biri gece gece iskender biri de ne istiyor ya
Z Çevrimdışı z@rip Üye İslam-TR Üyesi 12 Ocak 2008 #755 NeZnam ' Alıntı: beğenemedin mi niyeki ne güzel işte )))) Genişletmek için tıkla ... Est. beğenmeme gibi bi lüksüm yok ama ne bileyim düzgün birini görmedim bu sitede )
NeZnam ' Alıntı: beğenemedin mi niyeki ne güzel işte )))) Genişletmek için tıkla ... Est. beğenmeme gibi bi lüksüm yok ama ne bileyim düzgün birini görmedim bu sitede )
B Çevrimdışı BeReKe__ Üye İslam-TR Üyesi 12 Ocak 2008 #756 gece gece ne güsll hakaret edion zarip kardeş
Z Çevrimdışı z@rip Üye İslam-TR Üyesi 12 Ocak 2008 #759 BeReKe__ ' Alıntı: gece gece ne güsll hakaret edion zarip kardeş Genişletmek için tıkla ... Yav hocam est. ne hakareti yav yanlış anladınız beni
BeReKe__ ' Alıntı: gece gece ne güsll hakaret edion zarip kardeş Genişletmek için tıkla ... Yav hocam est. ne hakareti yav yanlış anladınız beni
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Ocak 2008 #760 tmm kavga yok dövüşe devam kimse kimseye hakaret etmez gözü görmüyomuş uykudan zarip kardeşin ondan öle yazmış :dillll
tmm kavga yok dövüşe devam kimse kimseye hakaret etmez gözü görmüyomuş uykudan zarip kardeşin ondan öle yazmış :dillll