alır alır çok beklersin daha sen ::
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Ocak 2008 #802 bende çay içmek ıstıommmmm :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 14 Ocak 2008 #804 buyur bla çayın yanına birşeyler alırmıydın ::
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 14 Ocak 2008 #806 sana yok zarif teyze... gingin bla ma veririm isterse tabee ::
Z Çevrimdışı z@rip Üye İslam-TR Üyesi 14 Ocak 2008 #807 ben bana ver demiyorum ki gingere ver diyorum ben zaten
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 14 Ocak 2008 #808 tamam zarif teyzecik, kısma hemen :: gingin bla çekinmeden ister zaten benden. gerekirse şekerimden bilem veririm bla ma
tamam zarif teyzecik, kısma hemen :: gingin bla çekinmeden ister zaten benden. gerekirse şekerimden bilem veririm bla ma
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Ocak 2008 #809 çayın yanına sıcak sıcak sımıt ıstıom ben :huhuuhuu mumkunmudur ustamm :dillll
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 14 Ocak 2008 #810 ne dımek bla ahamda fırından yeni çıktı, içindeki simitleri ayıkla,poğaçalarda bana kalsın bari :: yada ben dönerde alabilirim
ne dımek bla ahamda fırından yeni çıktı, içindeki simitleri ayıkla,poğaçalarda bana kalsın bari :: yada ben dönerde alabilirim
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Ocak 2008 #811 sımıt ıstıom sadece gerısı senın ossun...sağolasın ahi :: :: :: hımmmm neguzel kokusu wa ole
B Çevrimdışı barut Yeni Üye İslam-TR Üyesi 14 Ocak 2008 #816 tamam simdi gidiyorum ama dönüsüm muhtesem olucak :evil:
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Ocak 2008 #819 güle güleee :yale :yale :yale :güller
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Ocak 2008 #820 güle güleee :yale :yale :yale :güller