temiz hava..
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Ocak 2008 #847 deli ' Alıntı: :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... :crycry :crycry :crycry :crycry :crycry :crycry
deli ' Alıntı: :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... :crycry :crycry :crycry :crycry :crycry :crycry
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 16 Ocak 2008 #848 sende istermisin :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Ocak 2008 #849 yok teşekkür ederim istemiyorum ben
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 16 Ocak 2008 #850 bende zaten nezaketen sormuştum... yoksa vereceğimden değil yani
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Ocak 2008 #851 olsun söylemeniz yeterli verip vermemeniz hiç mühim değil :crycry :crycry
B Çevrimdışı BeReKe__ Üye İslam-TR Üyesi 16 Ocak 2008 #852 aşkhamalı ' Alıntı: anlayışlı bi dost ... Genişletmek için tıkla ... hayırdır kardeş bi sorun mu var?
aşkhamalı ' Alıntı: anlayışlı bi dost ... Genişletmek için tıkla ... hayırdır kardeş bi sorun mu var?
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 16 Ocak 2008 #853 raba_84 ' Alıntı: yok teşekkür edrim canım hiçbir şey istemiyo Genişletmek için tıkla ... bende zaten nezaketen sormuştum... yoksa vereceğimden değil yani
raba_84 ' Alıntı: yok teşekkür edrim canım hiçbir şey istemiyo Genişletmek için tıkla ... bende zaten nezaketen sormuştum... yoksa vereceğimden değil yani
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Ocak 2008 #854 olsun yinede teşekkür söylemen yeterli
B Çevrimdışı BeReKe__ Üye İslam-TR Üyesi 16 Ocak 2008 #856 ya raba kardeş baksana şu delinin bize yaptığı işkenceye yaff nası sessız olunur =)))
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Ocak 2008 #857 şuanda fazla bir şey hissetmediğim için onu da hissetmedim
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 17 Ocak 2008 #858 BeReKe__ ' Alıntı: aşkhamalı ' Alıntı: anlayışlı bi dost ... Genişletmek için tıkla ... hayırdır kardeş bi sorun mu var? Genişletmek için tıkla ... bende sorun denizde kum gibi.... herhalimize şükürler olsun ne yapak
BeReKe__ ' Alıntı: aşkhamalı ' Alıntı: anlayışlı bi dost ... Genişletmek için tıkla ... hayırdır kardeş bi sorun mu var? Genişletmek için tıkla ... bende sorun denizde kum gibi.... herhalimize şükürler olsun ne yapak