sen yaramaz çocuksun... sana yok.
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Ocak 2008 #883 OHHH bu cukatalarda ne tatlıymıs harıka bı tatları var pulcet ' Alıntı: Sessizlik.... Genişletmek için tıkla ... nıye cok mu gurultu yaptık kı?
OHHH bu cukatalarda ne tatlıymıs harıka bı tatları var pulcet ' Alıntı: Sessizlik.... Genişletmek için tıkla ... nıye cok mu gurultu yaptık kı?
Z Çevrimdışı z@rip Üye İslam-TR Üyesi 29 Ocak 2008 #884 Awesome hocam sen çok gürültü yapıyorsun yav olmuyor böyle ::
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Ocak 2008 #885 Hadı ya ole mı kı neyse ben gıdım ozaman ses cıkarmım sız rahatınıza bakın
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 30 Ocak 2008 #886 aglama yıne geldım ben ben ole arada gıder gelırım
Z Çevrimdışı z@rip Üye İslam-TR Üyesi 30 Ocak 2008 #888 hayatta en çok dövmek istediğin kim diye sorsalar
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 30 Ocak 2008 #889 samanpan dersin :: şu anda en çoooooook çukutaya ihtiyacım var. zarif kardeşcik ısmarlasaydıda birazcıkın yeseydik :huhuuhuu
samanpan dersin :: şu anda en çoooooook çukutaya ihtiyacım var. zarif kardeşcik ısmarlasaydıda birazcıkın yeseydik :huhuuhuu
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Ocak 2008 #892 Sagol hocam ya sende olmasan napıcaz bılmem Rabbım senınde yolunu acsın ıslerını kolaylastırsın ıns
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 1 Şub 2008 #894 dua yı anladımda hala mı uyku (sasırdım)
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 5 Şub 2008 #895 sitede birilerinin olmasına ihtiyacım var kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :huhuuhuu
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Şub 2008 #899 uyumak ıstemıom 24 saattır uyuyorum yaaaa :'( :'(