arkadaşlar gidin yatın..milletin ukusu geldi sayenizde....:şaplak
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 8 Nis 2008 #1,241 arkadaşlar gidin yatın..milletin ukusu geldi sayenizde....:şaplak
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Nis 2008 #1,242 pulcet ' Alıntı: arkadaşlar gidin yatın..milletin ukusu geldi sayenizde....:şaplak Genişletmek için tıkla ... senin sayende de devamlı birilerini dövesimiz geliyo ama ses çıkartmıyoruz
pulcet ' Alıntı: arkadaşlar gidin yatın..milletin ukusu geldi sayenizde....:şaplak Genişletmek için tıkla ... senin sayende de devamlı birilerini dövesimiz geliyo ama ses çıkartmıyoruz
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 8 Nis 2008 #1,243 Raba benim suçum yok dedimşitm tamamen smile bide şaplakçıbaşı ilDe ve veliahtı sümeyye alıştırdılar beni :üzgünüm :moral0
Raba benim suçum yok dedimşitm tamamen smile bide şaplakçıbaşı ilDe ve veliahtı sümeyye alıştırdılar beni :üzgünüm :moral0
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Nis 2008 #1,244 alışma sende zorlamı yaptırıyorlar
C Çevrimdışı cigdem Üye İslam-TR Üyesi 8 Nis 2008 #1,245 Şimdi uyku ben artık yataş. :uykulu Sizede Allah rahatlık versin canlar. :dua
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Nis 2008 #1,246 :uykulu vakit olsada bende uyusam :uykulu
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 9 Nis 2008 #1,249 keşke ben evde olsam ve sadece uzansam...uyku sornadan gelir....:huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #1,250 allahım sen sabır ver ya.... uyumak istiyorsanız ayakta uyuyun daha rahat oluyo yer aramıyorsunuz en azından :huhuuhuu ama uyumamak daha güzel :şaplak
allahım sen sabır ver ya.... uyumak istiyorsanız ayakta uyuyun daha rahat oluyo yer aramıyorsunuz en azından :huhuuhuu ama uyumamak daha güzel :şaplak
C Çevrimdışı cigdem Üye İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #1,255 Allah Allah sizi tutanmı var niye uyumadınız? :asabi
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Nis 2008 #1,256 beni tutan var... ortalama 150 kişi falan... adamlar çalışıyo... ben ne yapayım :uykulu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #1,257 uyuma :şaplak uyan sende çalış
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #1,258 deli ' Alıntı: beni tutan var... ortalama 150 kişi falan... adamlar çalışıyo... ben ne yapayım :uykulu Genişletmek için tıkla ... mesela kalk git kum çek sonra sonra sonra ne bileyim işte inşatta ne iş yapılıyorsa işte o amcalara yardım et
deli ' Alıntı: beni tutan var... ortalama 150 kişi falan... adamlar çalışıyo... ben ne yapayım :uykulu Genişletmek için tıkla ... mesela kalk git kum çek sonra sonra sonra ne bileyim işte inşatta ne iş yapılıyorsa işte o amcalara yardım et
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Nis 2008 #1,259 o amcaların hangi birine yardım edeyim... ben sadece kontrol etsem olmamı :huhuuhuu
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #1,260 korkma takımının utusu bozulmaz hadi yardım et yazık 1 haftanız kalmış :örgü