İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tamam abla bıkılır diyorsan bıkılır sen tecrubrlısın tabı haklısın bende görümceyim ama ben onların azıcık kucuk kardeslerı gıbıyım bırıyle 7 dıgerıyle 8 yas var aramda ablam sayılırlar yengeden cok ayyyyy bak aklıma geldıler ya çok ozledım
ÇATLASA DÜNYANIN SABIR TAŞLARI
DÜRÜLÜR DEFTERİ ZULÜMÜN BİR BİR
BUGÜN OLMASSA YARIN BİR GÜN MUTLAKA
ELVAN ELVAN ÇİÇEK AÇAR SİLAHLAR
GÖNÜLDEN GÖNÜLE BİR SEVDA AKAR
ÇOCUKLAR SÖYLÜYOR BEN KÜÇÜKLÜĞÜMDE DİNLERDİM BU GÜN İNDİRDİM ÇOK HOŞ TAVSİYE EDERİM ÇEVİRİP ÇEVİRİP DİNLİYORUM :agliyorum :agliyorum
ÇOCUKLAR SÖYLÜYOR BEN KÜÇÜKLÜĞÜMDE DİNLERDİM BU GÜN İNDİRDİM ÇOK HOŞ TAVSİYE EDERİM ÇEVİRİP ÇEVİRİP DİNLİYORUM :agliyorum :agliyorum
Hani söz vermistik Ridvan'da!...
Basimizi tutamayan elerimizi kökünden kurutacaktik.
Nemlenmemis bir gözü, yaralanmamis, çile çekmemis
Bir bedeni Mevla'ya sunmayacaktik.
Mücadelesiz ve vuslata özlemsiz geçen bir günü
Yasanmamis kabul edip, dogarken nisanlandigimiz
Ölümle cihad masasinda, sehadet gömlegini giyerek
Nikahlanacagimiz günün hasretiyle yanip tutusacak
filizleniyor kutsal yüce dag. filistin filistin nasil yilmadi. bir uyaniski daglar inliyor, bir kiyamki gökler gürlüyor. bir cihat ki kalpler titriyor. topragina yagmurlar yagdi.
FILISTIN FILISTIN sabret az kaldi
sonsuz kudretinle Sen yarattin Allahim SEN YARATTIN ALLAHIM SEN YARATTIN ALLAHIM.
Sonsuz nimetlerle Sen donattin ALLAHIM SEN DONATTIN ALLAHIM SEN DONATTIN ALLAHIM.
(simdi bitti )
SABIR YIGITLERI ERDI MURADA; ICTILER SEHADET SELBETI ANNE
ALLAHIN YOLUNA CAN KOYANLARA CENNETI KARSILIK VERILDI ANNE.....
Adagim var BU DAVAYA; ADAGIM VAR islam yoluna bin canim var islam yoluna adagim var kalamam anne....
CIHAD ALLAHIN emri zulüm olunca sehitler ölmezki aglama anne....CIHAD ALLAHIN EMRI ZULÜM OLUNCA SEHITLER ÖLMEZKI AGLAMA ANNEEE......
ADAGIM VAR BU DAVAYA ADAGIM VAR ISLAM YOLUNA BIN CANIM VAR ISLAM YOLUNA ADAGIM VAR KALAMAM ANNE......... :crycry