Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biz burada frene basıp ördeklerin geçmesini bekliyoruz isterse arkada kuyruk oluşsun sorun değil
Bazen de kuğular karşıdan karşıya geçmek istiyor yol veriyorum bu sefer de ağırdan alıyorlar korna çalıyorum bu sefer de bana kızıyorlar şımarık kuğular
Biz burada frene basıp ördeklerin geçmesini bekliyoruz isterse arkada kuyruk oluşsun sorun değil
Bazen de kuğular karşıdan karşıya geçmek istiyor yol veriyorum bu sefer de ağırdan alıyorlar korna çalıyorum bu sefer de bana kızıyorlar şımarık kuğular
böyle durumda frene basmak doğru değil sonuçta arabadakilerin ve diğer sürücülerin hayatı daha önemli,trde millet frene basıp hayvancağızı kurtarıyo ama kendi ölüyor :kafaçakma
böyle durumda frene basmak doğru değil sonuçta arabadakilerin ve diğer sürücülerin hayatı daha önemli,trde millet frene basıp hayvancağızı kurtarıyo ama kendi ölüyor
Karayollardan bahs etmedim..üstelik buralar hayvanları ve doğası ile meşhur yerlerdir her sürücü bunu göze alarak trafiğe çıkar
TR de ne nasıldır bilemem..