Bu sert üslubunuzun sebebini anlamadım kardeşim,hangi cümlemden yola çıkarak bu yargıya vardınız doğrusu onuda anlamadım,maharet hikmetle anlatmaktır,eğer hatam varsa bu üslubla değil,size yakışan üslübla anlatmanızdır,yazdıklarınızı okuyup istifade eden biri olarak bunu bekliyorum,şianın sapıklarından beriyim,20-25 yıl önceki bir vakıanın tespitinden bahsetmişiz,doğru veya yanlış ama var olmuş olan bir gerçekten bahsetmişiz,geçmiştaki olan bakış açısından bahsetmişiz,mesele bundan ibarettir kardeşim.
taasubçu bir anlayışım yoktur,bunu dile getirmektende gocunmuyorum,bu site size aitttir,bir müslüman olarak istifade etmeye çalışıyorum,kızsanızda size bakış açım değişmez inşaALLAH,sadece dün nasıl bu siteden istifade ettimse,yarında istifade etmeye çalışırım,ama ön yargılarınızı bir nebzede olsa dizginlemenizi diliyorum,çünkü mesajınızdaki ifadenizden bunu anladım,umarım yanlış anlamışımdır.Eğer yinede kızgınlığınız geçmeyecekse,bu mesajdan sonra beni silin,varlığımla hiç bir kardeşimizi rahatsız etmek istemem ve emin olun bunada kızmam,ziyaretçi olarak bakıp,güzelliklerdende istifade etmeyede devam ederim.
Not.Bu mesajdan sonra şayet silmezseniz sadece ezgileri bazen atarım,ama artık yorumda bulunmayacağım,bu son yorumumdur,karar sizin
selam ve dua ile değerli kardeşim,hakkınıda helal et.