Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Suriye PKK'sından AKP'ye Ziyaret !

Çay-Şakird Çevrimdışı

Çay-Şakird

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
zamanla değişti hepsi, rp kökenli olanlar eskiden esip gürlerken şimdileri sevgi yumağı oldular. demokrasinin bir kitleyi nasıl bozduğuna çok güzel örnek teşkil ediyorlar.

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
PYD ile ilgili sıcak gelişmePKK'nın Suriye'deki uzantısı Demokratik Birlik Partisi (PYD) Başkanı Salih Müslim'in İstanbul'a geldiği iddia edildi.

25 Temmuz 2013 Perşembe - 21:07

Hürriyet'in haberine göre, Suriye'nin Haseki kentine bağlı Resulayn ilçesinde Özgür Suriye Ordusu'na destek veren El-Nusra cepehesi üyeleriyle yaşanan şiddetli çatışmalar sonrası bölgeyi ele geçiren PYD'nin Başkanı Salih Müslim, bugün saat 16.30'da Atlas Jet'in Erbil-İstanbul seferiyle Türkiye'ye geldi.

Müslim, uçak havaalanına indikten sonra piste giren özel bir otomobile binerek buradan ayrıldı.

Müslim'in nerede kalacağı konusunda herhangi bir bilgi verilmedi.

2 gün Türkiye'de kalacağı öğrenilen Müslim'in görüşmeler yapacağı ileri sürüldü.

http://www.timeturk.com/tr/2013/07/25/pyd-ile-ilgili-sicak-gelisme.html

Mukim Çevrimdışı

Mukim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Kozsoy hala bekliyorum kaptan, iddianı ispatla! Davutoğlu'nun görüşüyoruz açıklaması bu söylediklerine delil olmaz!

Ama nasıl olur onlar Cehape Zihniyetine karşı :D

Muhtemelen AKP'nin PKK'ya yol vererek müslümanlara karşı sağlamış olduğu lojistik destek için teşekkür ziyaretinde bulunmuşlardır ..

G Çevrimdışı

gulyabanii

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Aha al sana bir komplo teorisyeni daha. Salla bakalım salla. akp'le temasa geçtiklerine dair en ufak bir kanıtın var mı. Ehhhmmm düşünelim ....... Yok! Peki maksat nedir yani böyle bir iddia niçin ortaya atıyorlar. Şöyle iki ihtimal var: 1. Kozsoy niyet okuyan adam 2. Akp'ye küfürler belalar okunmasını sağlamak. Ya Kozsoy merak ettimde sen kendi çevrende veya işyerindede böyle iddialar ortaya atıyormusun veya komplo teorileri üretiyormusun? Yapıyorsan eğer derhal bırak millet arkandan güler. Hadi burda iyisin kimse tanımıyor seni istediğin kadar komplo teorisi salla.

yoksa kozsoy tekfir ettiği adamlara iftira atmayı mübah mı görüyor?

Şu an herhangi bir haber sitesine bakarsanız, tayyibin, mitin pyd ile goruştugunu soyledigi haberini gorursunuz.

Mukim Çevrimdışı

Mukim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Gösterin o siteleri ben baktım bulamadım. Sakın sen haber yorumları okuyor olmayasın?

G Çevrimdışı

gulyabanii

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Mukim Çevrimdışı

Mukim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bu mu?

MİT, tehlikeli adım attıkları uyarısında bulunacak. Hafta içinde Suriye'deki gelişmelerle ilgili yol haritamızı açıklayacağız.

- - - Updated - - -

Kozsoy şöyle iddiada bulunmuştu:

Kozsoy Nickli Üyeden Alıntı
Ama nasıl olur onlar Cehape Zihniyetine karşı

Muhtemelen AKP'nin PKK'ya yol vererek müslümanlara karşı sağlamış olduğu lojistik destek için teşekkür ziyaretinde bulunmuşlardır ..

G Çevrimdışı

gulyabanii

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi

PYD Başkanı'nın Salih Müslim'in Türkiye ziyaretine ilişkin bir soru üzerine Erdoğan, "Bu konuyla ilgili olarak son gelişmeler ve bu konuda alınan bir karar gereği MİT, kendileriyle gerekli olan görüşmeleri yapıyorlar ve görüşmeleri yapacaklar ve attıkları bu adımların yanlış, tehlikeli adımlar olduğu noktasında da kendilerine gerekli uyarılar bu noktada yapılacak. Çerçevesi budur" dedi.

Kıvırmanıza gerek yok, ben sizin hangi yazınıza cevap vermişim alttaki yazınıza verdim, ayrıca ben pyd ile mit gorusuyor dediğimde sakın yorumları okuyor olmayasın diye bir cumle kullandınız, her şey gayet açık ve net sağa sola koşturmanıza gerek yok.

Aha al sana bir komplo teorisyeni daha. Salla bakalım salla. akp'le temasa geçtiklerine dair en ufak bir kanıtın var mı. Ehhhmmm düşünelim ....... Yok! Peki maksat nedir yani böyle bir iddia niçin ortaya atıyorlar. Şöyle iki ihtimal var: 1. Kozsoy niyet okuyan adam 2. Akp'ye küfürler belalar okunmasını sağlamak. Ya Kozsoy merak ettimde sen kendi çevrende veya işyerindede böyle iddialar ortaya atıyormusun veya komplo teorileri üretiyormusun? Yapıyorsan eğer derhal bırak millet arkandan güler. Hadi burda iyisin kimse tanımıyor seni istediğin kadar komplo teorisi salla.

yoksa kozsoy tekfir ettiği adamlara iftira atmayı mübah mı görüyor?

Mukim Çevrimdışı

Mukim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Senin kafana göre MİT AKP Mİ? Bunuda açıklada tam olsun bu tartışmayı sen kazanmış olursun!

G Çevrimdışı

gulyabanii

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Akp nin destegine gelince, bu barış sureci tamamen pkk nın işine geldiği için pkk bozmuyor, elemanlarını suriyeye kaydırıyorlar pyd bunun açık ispatı, zira son gunlerde internette baktıgımızda pkklıların veya bu zihniyeteki insanların veya kürt ırkına sahip olup musluman! oldugunu soyleyip, pkk yı destekleyenlerin, sanal da olsun reelde olsun ortalıgı karıştırmasının bir sebebi de budur, bunu bilmek içinde ne haber kaynagına ihtiyaç var nede kurguya..

Senin kafana göre MİT AKP Mİ? Bunuda açıklada tam olsun bu tartışmayı sen kazanmış olursun!

kesinlikle mit akp dir, zira başındaki hakan fidan tayyibin nurculara dahi yedirmediği bir numaralı adamıdır.

Mukim Çevrimdışı

Mukim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
MİT içindeki CİA ajanlarından ve etkilerinden haberin var mı? Hakan Fidan mış mış pehh.

Mukim Çevrimdışı

Mukim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Sende paranoyaksın herhalde! AKP'nin veya Türkiye'nin uluslarası sahada söz sahibi olduğunu düşünen bir kez daha dönüp kendine baksın.

G Çevrimdışı

gulyabanii

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Sende paranoyaksın herhalde! AKP'nin veya Türkiye'nin uluslarası sahada söz sahibi olduğunu düşünen bir kez daha dönüp kendine baksın.

Ben öyle bir şey demedim, akp abd nin köpeğidir o ne yana derse o yana havlar..
ve tayyib kendini ataputtan daha güzel satmıştır.

Mukim Çevrimdışı

Mukim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
İlginç bir yaklaşım. Sende geliyormusun islam-tr'nin istanbuldaki iftarına?

Mukim Çevrimdışı

Mukim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Tmm anladım peki başka uygun olduğun bir gün icabet edermisin davetimize

Üst Ana Sayfa Alt