"...Sizlerin paylaşımlarına bakıyorum da sofralarınız envai çeşit yemeklerle dolu en pahalı elbiseler içersinde ümmetin haline üzülüyorsunuz değil mi? Ben sizin samimiyetinize inansam ne inanmasam ne? Allah görüyor yetmez mi? Güvenilen dernekler var yayın yapan sizin yardımlarınızı gerçekten mazlum Suriye halkına ulaştıran ancak şunu eklemek istiyorum bulgur unla bitmiyor Allah yokluğunu aratmasın lakin hijyen temizlik malzemeleri kadınlar için ürünler bebekler için ürünler lazım burda ciddi boyutta ihtiyaç. Bireysel değil organize bir çalışma lazım hanımlar lütfen önem verin bu konulara. Hastaneler yok denecek kadar az olanları ise görseniz mideniz kaldırmaz temizlenmemesi değil mesele dakikada bir temizleniyor lakin burası savaş ülkesi doktor yok hemşire yok imkanlar ilkel düzeyde lütfen bu açıklıklar için bir şeyler üretin okuduğunuz kitapları gözümüze sokmak yerine biraz faaliyetlerinize yansıtın. Bana sürekli hastasın diyor yakınlarım oysa sağlam bir bünyem vardı Suriye'ye kadar! Durumu iyi olan ailelere ulaşın buraya hastane malzemeleri yollasınlar mesela tıp okuyanlar yılın belirli zamanlarında yasal yollarla hastanelerde görev yapsın. Bizlerin de en az sizler kadar iyi şartlarda yaşam idame ettirmeye hakkımız var bunu unutmayın. Yaşamımdan şikayet etmiyorum aksine beni günahlarımdan arındıran Rabbime hamd ederim. Biraz sitemkar oldu kırıcı olduysa affen lakin bazı hislerimi bastırmakta zorlanıyorum bu aralar. "