Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Suriye'den Türkçe pankart -video-

• Konbuyu başlatan takva1
  • Başlangıç tarihi
T Çevrimdışı

takva1

Misafir
Suriye'de Esad karşıtı protestolar devam ederken; baskı altındaki halk Türkiye halkından yardım istiyor
21/06/2011 - 20:39
Suriye'de Beşar Esad karşıtı gösteriler devam ediyor. Baas rejimi gösterileri kanlı bir şekilde bastırırken, Esad'ın baskılarına maruz kalan halk Türkiye'deki kardeşlerinden yardım istiyor.

İnternet sitelerine düşen videolarda Suriye halkının gösterileri yayınlanıyor. Gösterilerde açılan pankartlar ise dikkat çekiyor.

Bugün Şam'da Esad karşıtı gösteri düzenleyen halktan birinin açtığı Türkçe pankartta, 'Türk kardeşlerimiz neredesiniz?, Kadınlarımıza tecavüz ediliyor, dinimizle savaşıyorlar, çocuklarımızı öldürüyorlar' deniliyor.

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
7487.jpg

Y Çevrimdışı

Yavuz_Selim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
ALLAH (c.c.) Suriyedeki müslüman kardeşlerimize yardım etsin , onları kafir Beşşar Esed'in ve onun çetelerinin zulümlerinden kurtarsın. ALLAH (c.c.), Suriyeli müslüman gençlere İslam düşmanı Baas rejimini ve zalim diktatör Beşşar Esed'i en kısa zamanda devirmelerini nasip etsin. amin.

Y Çevrimdışı

Yavuz_Selim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
HUMUS| Kusur'da 17 Yaşındaki Dıya Neccar'ın Vurulma Anı...!!.

''Bu görüntü, Beşşar'ın çeteleri olan güvenlik güçleri ve şebbihaların göz kırpmadan önlerine geleni vurduklarının ispatıdır!''

Şerefsiz herifler kendilerine taş atan silahsız çocuğa nasıl ateş ediyorlar!

Y Çevrimdışı

Yavuz_Selim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
'' Zulmetmekte olanlar, nasıl bir inkılaba uğrayıp devrileceklerini pek yakında bileceklerdir.'' (Şuara/227)

Üst Ana Sayfa Alt