N
Kardeşim sana verdiğim örneğe ne diyorsun ?السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Sen milletin sözlerine bakma. Kur'an-ı Kerim ve Sahih Sünnetin yolundan gidersen sapmazsın/sapıtmazsın İnşeallah. Mahkemeye gidelim, oy kullanalım, belediyenin adına nikahta kıydıralım, askerede gidelim ve daha neler neler... Nerede bizim gavura muhalefetimiz? Nerede tağuttan sakınma? Tağutta imandan feragat? Peki ya Müslümanlığımız nerede?
Şeyh Usame bin Ladenin sözüydü -veya ona nisbet edilen bir söz-: "Siz kahrolsun amerika diye bağırırsınız, amerikayı kahredenede terörist dersiniz." -mesaj gitmesi gereken yere gitmiştir Allahulalem-
Enes radiyallahu anh şöyle demiştir: "Siz, yapılan amelleri gözünüzde kıldan ince hale getiriyorsunuz. Hâlbuki biz onları Râsulullah sallallâhu aleyhi ve sellem zamanında büyük günahlardan sayıyorduk." Buhârî, no: 6492.
-------------------
Muâz b. Cebel radiyallahu anh şunları söyledi:
"Âlimin de hata yapabileceğini hesaba katıp dikkatli olun, çünkü onun, halkın yanında bir itibarı vardır, böylece hatalı olduğu halde ona uyabilirler." İhyâu Ulûmi'd-Dîn, 1/84; Mevâizu's-Sahâbe, 276.
-------------------
Ebu'd-Derdâ radiyallahu anh şöyle demiştir:
"Sizin hakkınızada şunlardan korkuyorum: Âlimin hata yapmasından, münafığın Kur'an'la (Kur'an'ı vasıta yaparak) münakaşa yapmasından. Kur'an haktır. Kur'an, yolu aydınlatan lamba gibidir." Hılyetu'l-Evliya, 1/219.
-------------------
Medain halkı, Selman radiyallahu anh'ın mescidde olduğunu duyunca, onun yanına akın ettiler. Bin kadar insan orada toplandı. Selam radiyallahu anh ayağa kalkıp:
- Oturun, oturun! demeye başladı. Onlar oturunca, Yusuf suresini okudu.
Gelenler bu defa oradan ayrılmaya başladılar. Nihayet yüz kadar insan kalmıştı. Bunun üzerine Selman öfkelendi ve:
- Siz yaldızlı sözler istiyorsunuz. Ben size Allah'ın kitabını okuyunca çekip gittiniz, dedi. Hılyetu'l-Evliya, 1/189; Tehzîbu'l-Hılye, 1/163.
-------------------
İbn Abbas radıyallahu anhuma: "Heva ve heves tapılan bir ilahtır." dedi ve şu ayeti okudu:
"Heva ve hevesi tanrı edinen ve Allah'ın (kendi katındaki) birbilgiye göre saptırdığı kimseyi gördün mü?" (Câsiye, 23). el-Beyân ve't-Tebyîn, 1/235.
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
bir adamın tağut rejimlerden bağını koparan en ana unsur , kilittaşı T.C ve diğer devletlerin kendi rejimlerine göre vermiş oldukları anayasaya bağlılığı ifade eden KİMLİK NUMARASIdır...Bunu edinmediğin sürece tağuti hükümlerden bağımsızsın...
yanlıs anlama sana kızmıyorum.... zaten senin savundugun , mahkemeye basvurmanın küfür oldugu görüşü sitenin adminlerinin de görüşü oldugunu bildigim için genele soruyorum ...