Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Tağut Ordusuna Muhteşem Taktiksel Operasyon -irak Islam Devleti

  • Konbuyu başlatan latifyahya
  • Başlangıç tarihi
L Çevrimdışı

latifyahya

Guest
2.gif


3.jpg




Irakta İşgal bitmiş olsada zülüm bitmedi zülme karşı islam devleti kurmak isteyen irak islam devleti mucahidleri taktik degiştirdi ve sunni bölge benden sorulur dedi ve ispat etti .. mucahidler irak cumhuriyet muhafızları kılıgına girerek tagut irak ordusuna karşı buyuk bir operasyon yaptı bir cok tagut ve askeri yok etti içlerinden sunni mucahidlere zülüm etmiş subay asker ve subay polisleri yok etti ewet yanlış duymadınız ırak islam mucahidleri , irak cumhuriyeti swat kılıgına girerek operasyon yaptı ve videosunu yayınladı

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
L Çevrimdışı

latifyahya

Guest
unutmamak gerekir ki suriye irak islam devleti kurulması hedefleniyor ırak murdet yetkili hoşyer zebari diyor ki ıraktaki al kaide şimdi suriyede allahın yardımıyla olacak inşallah amerika ıraktan cıktına pişman cunku suriyede al kaide nusret cephesi olarak cok faal oldugunu gösterdi suriye de bir cok cihad örgütü nusret cephesine katıldı nusret cephesini kuran suriyeli olsada irak islam mucahidleri barındırmaktadır al kaide ırakta daha etkili olmaya başladı operasyonlar sık sık olmasada cunku şuan bir cok mucahid suriyeye yöneldi .. şu da varki amerika suriye konusunda turkiye cumhuriyetle şöyle anlaşma yapıyor ben pkk oluşumuna suriye izin vermem sende turkiyeden mucahidlerin girişine izin verme allahın izniyle dunya bir araya gelse allah istemedikce zarar veremezler .. ırak islam devleti baki olarak kalacaktır inş..
 
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
maşaALLAH ne babayiğitler,strateji mükemmel

RABBİM,mücahid kardeşlerimize,kafirin belini kıracak fikirler versin amin

ALLAH (c.c) kafirlere karşı muhafaza eylesin sizleri amin bizleride siz kardeşlerimize katılmayı nasip etsin amin
 
İSTİŞHAD Çevrimdışı

İSTİŞHAD

الله لا ينسى أحداً ، هذا أمر كاف ليطمئن قلبك
Admin
aleyküm selam...

düzetildi
 
Üst Ana Sayfa Alt