Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Video Takiyyeci Şia Âliminin, Sahabeye İbretlik İftira İkiyüzlülüğü

Abdulmuizz Fida Çevrimiçi

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Takiyyeci Şia Âliminin, Sahabeye İbretlik İftira İkiyüzlülüğü
Şia Aliminden, Mu'minlerin Annesi Aişe (r.anha)'ya Zina İftirası



Şii Kemal Haydari'nin İtiraflari



 
Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
aynen ,, kuranın tamamlanmadığını iddia ettiklerini de son dönemde öğrendim , bunlar kurana nasıl inanıyor diye sorup duruyordum kendime demek sebebi bu inançlarıymış "haşa" eksiği de ayetullah dedikleri adamların ağzı ile tamamlıyorlar galiba ? B u açıdan bakınca tarikatların tümnün rafizlikle ilintilii olduğunu sanıyorum ikide bir bana vahiy geliyor diyemeyip ilham aldım diyen şeyhleri düşündükçe ...
 
f471h Çevrimdışı

f471h

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Babamda bunlardan, bunların ne kadar kötü durumda olduğunu gelin bana sorun. Bir toplanırlar, tavla oynayıp çay içerek sahabeyi çekiştirirler, boş konuşmaya bayılırlar, hadislerden beğenmediklerine uydurma deyip uydurma hikayelere göre amel ederler.

Bunların gruptan bir tanesi, şialığın perslerin ideolojisi olduğunu ve kendi başına İslam'a muhalif bir din olduğunu anladım deyip bunlardan ayrıldı.
 
f471h Çevrimdışı

f471h

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bu dinden bir babaya itaat etmek farz mıdır? Ben evlilik işlerime karıştırmayı ve ziyaret etmeyi düşünmüyorum ama Allah'ın emri gereği şimdilik ziyaret ediyorum bazen.
 
Üst Ana Sayfa Alt