Takva(!)haber Sahiblerinden Birbirlerine Agir Ithamlar!

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Benim de 3 yildir tek sorun cikarmayan bilgisayarim çöktü.:eek: Ne alakaysa artik. Canim sıķķın:mad:. Ondan yazdim

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Benim de 3 yildir tek sorun cikarmayan bilgisayarim çöktü.:eek: Ne alakaysa artik. Canim sıķķın:mad:. Ondan yazdim
bilgisayar düştüydü. ondanmış. Elhamdülillah datalarda falan bi sıkıntı yok . . Ama Pffff ekranda bisürü parazit oldu. sıkıntı

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
bilgisayar düştüydü. ondanmış. Elhamdülillah datalarda falan bi sıkıntı yok . . Ama Pffff ekranda bisürü parazit oldu. sıkıntı
:):):):):):):):):):):):):):):):)
Düzeltmek için ekranı eğdim, büktüm, bilgisayarın orasını burasını yumrukladım düzelmemişti.
öyle kullanıyordum.
Az önce bi de tepeden vurayım dedim .Sinirdedn nasıl vurduysam düzeldi iyi mi :) :) :)
Amma sevindim yaw. :D:D

EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
:):):):):):):):):):):):):):):):)
Düzeltmek için ekranı eğdim, büktüm, bilgisayarın orasını burasını yumrukladım düzelmemişti.
öyle kullanıyordum.
Az önce bi de tepeden vurayım dedim .Sinirdedn nasıl vurduysam düzeldi iyi mi :) :) :)
Amma sevindim yaw. :D:D
depresyonda:ssrtcbya: kendi kendine konusuyor:D

Ebu Yusuf Çevrimdışı

Ebu Yusuf

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
takvahaber nokta com sitesi ebu hanzaladan beraatini ilan etmiş:D ulan bu adamlar ne kadar münafıklar yaw herkes kafir bir sizmi müslümansınız. günün komedisi:)))

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
B1RSpdkIcAA4pyW.jpg:large

upload_2014-10-31_13-4-5.png

upload_2014-10-31_13-6-20.png

Kuteybe Çevrimdışı

Kuteybe

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Defne bayrak muhammed israyi lanetlesmeye cagirarak yalan haber yapmadiklarini soylemisti. Simdi bizzat kendileri ters dustukleri editorlerini yalancilikla sucluyorlar.

Geri
Üst Ana Sayfa Alt