Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Taliban’a “aşırıcı” diyen korkaklar çıksın ortaya!

M Çevrimdışı

muwahhid04

Üye
İslam-TR Üyesi
6844528504_21ab0e9f9c_b.jpg
 
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
ALLAHu akberr

ne isabetli bir söz
 
ser-a Çevrimdışı

ser-a

Üye
İslam-TR Üyesi
Nefisle ve kalemle cihat nefsi ve kalemi bedenle kontrol ettikten sonra yapılır.Beden esir olduktan sonra,nefis ve kalem de esir olur.Şu anda müslümanların bedenleri esirdir.Nefisleri ve kalemleriyle bedenlerini kurtaramazlar.Çünkü düşmanın nefsi ve kalemi hakimdir.Osmanlı imparatorluğunun son dönemlerinde de tasavvufla yumuşatılan halkta cihad ruhu zayıflamıştır ve nefisleri ve kalemleri imparatorluğun yıkılmasını önleyememiştir.Müslümanlara yapılan her zulüm,kafirlerin ve işbirlikçilerinin kaleminde islah edilmek olarak anlaşılmakta,nefislerinin yok edilmesi ise terörizm ve irtica olarak gösterilmektedir.Müslüman olduklarını söyleyenler bile,bu düşünce ile şeriatı korkunç bir yönetim ve idare şekli olarak görmekte,adını duymak bile istememekte,kuranı dua kitabı olarak,yanı başında yada duvarda evine asmakla cennete götürecek bir kitap olarak görmektedir.İşte bu nedenledir ki yoldan çıkan,üç kuruşluk dünya menfaati için dinini imanını satan,fakat müslümanlığını koruduğunu sanan,sorumsuz,laik müslüman tipleri ortaya çıktı.
 
Y Çevrimdışı

Yavuz_Selim

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Şiiler, Taliban'dan nefret ederler.

Zaten İran yönetimi de ABD'nin Afganistan'ı işgalinde Taliban'a karşı sözde ''büyük şeytan'' dediği ABD'yi desteklemişti.

İran: ''Taliban Düşmanımız , Amerika Dostumuz''

7501
 
Üst Ana Sayfa Alt